INDRUMARE PRIMITA DE LA DIVINITATE

Calatorie samanica de ghidare intr-o noua etapa a vietii

Big image

Va invit in 26 decembrie de la ora 18.00 in Tg.Mures, la o calatorie samanica in care ne vom detasa de experientele trecutului si vom primi indrumare divina pentru perioada urmatoare a vietii

Cu ajutorul tobei samanice vom face o calatorie in alte dimensiuni ale Existentei. Vom calatorii in Lumea de jos si vom arde in 'focul viu si vesnic' toate atasamentele, programele si fricile ce ne tin in trecut si nu ne lasa sa zburam catre experientele magice ce ne asteapta in viitor. O sa primim ajutorul energetic al Mamei Pamant si binecuvantarea ei pentru drumul care ne ateapta. In Lumea de Sus vom primi indrumare pentru viitor, iar in Lumea Absolutului Divinitatea ne va transmite mesajul despre urmatoarea etapa din drumul nostru in viata, calauzindu-ne prin toate etapele care vor duce la manifestarea ei in realitatea fizica.

Toate aceste fenomene se intampla la nivel existential foarte profund, in adancul fiintei noastre.


Gazda voastra Zsombor Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii sase ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza revelatiilor avute tehnici simple si foarte eficiente de transformare interioara. Este practicant al samanismului siberian.

Acum foloseste exercitiile si tehnicile invatate si cele noi create in sesiuni de consiliere si tratamente , iar cu ajutorul workshopurilor si a calatoriilor samanice indruma persoanele interesate in aventura Vietii. Este membru al scolii "Lumea Intelepciunii si a Aventurii Spirituale"( The World of Wisdom and Spiritual Adventure).


Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes

https://www.facebook.com/keresztesvzsombor

Practici personale : https://www.smore.com/t7usm-practici-personale

Puteti afla detalii despre scoala "Lumea Intelepciunii si a Aventurii Spirituale"( The World of Wisdom and Spiritual Adventure) a carui membru este:
http://www.theworldofwisdom.org/
https://www.facebook.com/SchoolofWisdom


Cand ?

Vineri 26 Decembrie ora 18.00


Unde ?

In Tg.Mures

Ne intalnim in parcarea benzinariei MBO City de pe Bul. Pandurilor, ca sa mergem la foc


Pentru mai multe detalii si inscrieri contactati-ma pe email: vagacskz@gmail.com sau la telefon 0757-491520.


Contributia voastra este pe baza de donatie.

Va imbratisez cu drag !


Namaste


Zsombor

Big image