TheEducationalistOnline

Positive rolle Social Media Afspiller i livet i en Student

Tidligere Orkut og MySpace og i øjeblikket Facebook og Twitter er navnene på sociale medier websteder, der er på læberne af alle studerende og har brudt al trafik optegnelser af tidligere sociale medier websteder. Den hyppige brug af sociale medier sites har vist et par negative aspekter mange studerende, men de positive effekter af sociale medier også skrive en lang liste og udligne eventuelle negative aspekter af de sociale medier.


Low Cost Samarbejde: Da jeg var i skole, brugte vi til at samarbejde via telefon eller gå til hinandens huse, der var dyre såvel som tidskrævende. Nu teenagere behøver kun at logge på Facebook eller Skype, der kan sætte dem i stand til at kommunikere med flere venner på samme tid på en meget lav pris.


Interaktion med lærere: Studerende og lærere er ved at opdage nye måder at interagere med hinanden på sociale medier websteder. Sådanne praktiske platforme ikke var tilgængelige i dage, da jeg var studerende.
Nyheder Kilde: TV, avis eller radio var de eneste kilder, hvor du kunne få dig opdateret på de nuværende forhold i verden. Nu er alle en person skal gøre er at logge på en social networking site på sin smartphone eller tablet, og han kan være informeret om alt, hvad der i øjeblikket foregår rundt.


Fællesskaber og Support Grupper: I mine dage, når en studerende havde til at stå for en sag, han havde til at investere en masse penge og ressourcer bare for at gøre folk opmærksomme på det. Sociale netværkssider som Facebook også tillade studerende at foretage online fællesskaber for deres årsager på en meget omkostningseffektiv måde. Generere trafik til dit lokalsamfund eller gøre folk opmærksomme på det tager ingen tid overhovedet. Takket være disse sociale netværkssider, kan eleverne finde folk, der er interesseret i fælles grunde, og de kan få arbejde aktivt på deres årsager.


Teknologisk Kendskab: Brug af sociale medier sites og tilpasning deres sider gennem forskellige layouts, baggrunde og design skabeloner, der gør de studerende får en øget bevidsthed om grafisk design, som hjælper dem med at opbygge brugbare teknologiske færdigheder. Eleverne kan nemt uploade billeder og videoer og dele dem, der hjælper med at opbygge kreativitet.


Skabe varige relationer: Som det fremgår af navnet, sociale medier sites bidrage til at bringe mennesker fra forskellige baggrunde sammen. Dette kan hjælpe med at få nye venner, samfund og endda varige relationer.


Ligesom alle andre ting i tilværelsen, også de sociale medier har en mørk eller lys side. Sociale medier og sociale netværkssider har gjort en stor indvirkning på livet af studerende. Den korrekte brug af en sådan medium kan hjælpe benefit studerende synd utallige måder og gøre deres liv meget lettere og effektivt.