BoxCheque

Dé origineelste cadeaukaart voor iedereen!

Wat is BoxCheque?

BoxCheque is een cadeaukaart voor een abonnement op een box naar keuze, verpakt in een mooie cadeauverpakking. De BoxCheque is verkrijgbaar op www.boxcheque.nl en kan uitgegeven worden in verschillende webshops. Door het brede aanbod van maandelijkse boxen is BoxCheque een leuk cadeau voor iedereen!

Hoe werkt BoxCheque voor de consument?

Wat doet BoxCheque voor u?

- BoxCheque Brengt nieuwe klanten

- Hoge conversie op bezoekers
- Boxcheque zet aan tot herhalingsbezoeken
- No cure No pay resultaat
- U profiteert van de marketingactiviteiten van BoxCheque

Hoe werkt het betalingssysteem?

Via één van de aan ons verbonden PSP’s kunt u BoxCheque gemakkelijk als betaalmethode toevoegen in uw kassa. BoxCheque werkt samen met de volgende PSP’S:
- Sisow
- Buckaroo
- Ogone
De consument vult op uw website het bestelformulier in en rekent af met de unieke code van de BoxCheque. Het resterende bedrag kan dan gemakkelijk betaald worden met Ideal of creditcard (indien dit één van de betaalmogelijkheden is die u aanbiedt)

Wat moet u investeren?

Over de waarde van de BoxCheque die in uw webshop besteedt is betaalt u een commissie van 15%. Over de meerbesteding van de consument betaalt u uiteraard niets. Naast deze no-cure-no-pay methode betaalt u een marketingbijdrage van €150 euro per jaar. Hier zit promotie via social media reeds inbegrepen.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u zich aansluiten? Neem dan contact op met BoxCheque: