Dezinsectie gandaci

Cum scapam de plosnite de pat

Dezinsectia este un procedeu prin care realizam distrugerea insectelor si parazitilor ce sunt purtatori de boli si pe care nu ii dorim in preajma noastra. Executia lucrarilor dedezinsectie Bucuresti se face cu ajutorul unor substanta profesionale si a unor echipamente speciale ce reusesc imprastierea substantelor deparazitare in locurile greu accesibile. Substantele insecticide utilizate sunt din grupele III si IV de toxicitate, conform listei produselor pesticide avizate de profilaxia sanitar-umana intocmita de Ministerul Sanatatii. Cu toate ca dezinsectia in Bucuresti poate fi facuta si personal, noi va recomandam sa apelati la o echipa specializata, astfel facand economie de timp si bani.

Firme pentru dezinsectie tantari

Parazitii sunt insecte foarte mici, ce se hranesc in special cu sangele omului sau al animalelor acestuia. Printre cei mai cunoscuti paraziti se numara puricii, paduchii, capusele si plosnitele. Aceste insecte au un alt ritm de dezvoltare si de reproducere si un sistem imunitar mult mai dezvoltat decat al celorlalte insecte.Nu uitati: este mai usor sa previi decat sa combati! Parazitii pot cauza probleme de sanatate grave sau chiar fatale in unele cazuri. Igiena animalelor de companie pe care le aveti in gospodarie trebuie respectata cu strictete, iar controalele periodice la un cabinet veterinar va pot scuti de o gramada de probleme de sanatate sau financiare. In cazul in care aveti totusi probleme cu parazitii, iar gradul de infestare este peste mediu, nu ezitati sa apelati la profesionisti. Problema parazitilor nu este una care trebuie tratata usor sau cu indiferenta, intrucat sanatatea dvs. sau a familiei poate fi pusa in pericol.

Substantele raticide folosite in actiunile de deratizare, vor fi sub forma de momeli gata preparate de firma producatoare (sub forma de baton cerat sau pasta, sau alte metode noi existente pe piata), sau produse de catre operator pe suport cerealier si sau alte tipuri de momeli propuse de catre operator si avizate de Ministerul Sanatatii. Cand se plaseaza momelile in camp, trebuie luate in considerare diferite aspecte legate de comportamentul rozatoarelor (gradul de raspandire, modul de hranire). Locul unde se plaseaza momelile si numarul acestora se determina luandu-se in consideratie urmatoarele criterii : tipul de cultura, caracteristicile fenomenului de migrare a rozatoarelor in camp, metoda de combatere aleasa.

Firma de dezinsectie sector 1

De ce trebuie facuta deratizarea cat mai rapid? Este important sa nu amanati problema invaziei daunatorilor mult timp, pentru ca acestia vor deteriora rapid materialele sau alimentele expuse acestora. In plus, este important sa retineti ca rozatoarele sunt capabili sa transporte boli cauzate de un agent patogen. Nu este vorba doar de bolile clasice, ci si de boli recente, cum ar fi gripa aviara, gripa porcina, etc.Acestea pot fi transmise prin simpla prezenta a sobolanilor, prin contact, sau, mai rau, prin muscatura lor. In cazul unei muscaturi de sobolan, consultati imediat un medic, deoarece riscurile de infectie sunt foarte mari, avand in vedere modul lor de viata. In acest context, apelul la o firma profesionista este foarte relevant, deoarece are capacitatea de a detecta cat mai rapid posibil prezenta rozatoarelor sau a altor daunatori. Un profesionist in domeniu va bloca posibilele cai de acces pentru sobolani, va plasa momeli in spatii sensibile sau strategice si se va asigura, in mod regulat, ca spatiul care trebuie protejat nu este amenintat de rozatoare si alti daunatori.

Scapa de gandaci de bucatarie

Dezinfectia este actiunea de igienizare ce urmareste distrugerea in mediul fizic inconjurator a formelor vegetative ale microorganismelor, cu scopul prevenirii si combaterii infectiilor si bolilor transmisibile, atat la om, cat si la animale. In afara pagubelor economice, rozatoarele pot fi considerate ca purtatori de germeni si vectori principali, in transmiterea a numeroase boli infecto-contagioase deosebit de grave, dintre care unele transmisibile la oameni, cum sunt: tularemia, trichineloza, leptospiroza, bruceloza, icterul infectios, antraxul, rujetul, ricketsiozele, toxinfectiile alimentare, pseudopesta aviara, pesta porcina, turbarea, teniazele etc. Prin particularitatile, mobilitatea si frecventa lor excesiva, rozatoarele reprezinta vectori permanenti si contribuie in mare masura la diseminarea pe scara larga a infectiilor, la transportul si la largirea focarelor naturale de boala.

Apeleaza la deratizare restaurant

Serviciul de dezinsectie va inlatura insectele si acarienii din caminul, biroul, depozitul dumneavoastra etc. Prin deratizare, dezinsectie si dezinfectie va garantam disparitia si, ulterior, controlul numeroaselor tipuri de daunatoare: muste, tantari, molii, viespi, albine, furnici, paienjeni, gandaci de bucatarie, sobolani, serpi, purici sau plosnite de pat. Operatia de dezinfectie urmareste distrugerea microorganismelor pentru a preveni si a combate infectiile si bolile transmisibile. Programele de deratizare Bucuresti, dezinsectie si dezinfectie se bazeaza pe o inspectie amanuntita a conditiilor si locului de dezvoltare a daunatorilor. Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate de toti factorii interesati pentru reducerea substantiala a populatiei de soareci si sobolani si mentinerii acestora la un nivel numeric scazut.

Deratizare. In limba engleza, rat inseamna sobolan. Originea cuvantului rat nu este cunoscuta, dar specialistii spun ca este posibil sa provina din limba germana ratte. Oricum, putem deduce fara alte explicatii ce inseamna deratizarea. Care sunt lucrurile care atrag soarecii si sobolanii? In primul rand, mizeria. Gunoaiele, mirosul, resturi de hrana, umezeala sunt medii prielnice si foarte confortabile pentru aparitia si inmultirea sobolanilor. Rozatoarele constituie un permanent pericol de boli si pierderi economice. Din aceasta cauza, deratizarea se efectueaza in mod continuu si ritmic, pentru a impiedica refacerea rapida a populatiei daunatoare.

Anual rozatoarele provoaca daune semnificative, atat fizice cat si materiale, miilor de proprietati si depozite alimentare. Pe langa faptul ca rozatoarele provoaca aceste daune, ele pot raspandi diverse boli care prezinta un risc grav pentru sanatatea publica. Transmiterea bolilor de la razatoare la om se poate face prin doua metode: direct si indirect. Transmiterea directa se face prin rani deschise ale omului sau prin consumul de alimente contamitate si sau apa. Transmiterea indirecta se face prin capuse, acarieri si purici ce transmit infectia la om dupa ce se hranesc din rozatoarele infectate. Boala Weils este o boala ce poate fi intalnita la sobolani chiar dupa nastere. Bacteriile care cauzeaza aceasta boala traiesc in rinichii sobolanului si sunt transferate in urina ce este apoi elimitata. Bacteriile din urina ajung apoi in noua gazda prin inghitirea de apa infectata sau prin rani deschise.

Tag: dezinsectie purici casa dezinsectie capuse dezinsectie Bucuresti