AUTHENTIC MOVEMENT near Brussels

Join the new movement sessions, starting March 18, 2014

Movement-in-depth

Authentic Movement is een bewegingsvorm waar zelfbewustwording, heling en transformatie elkaar ontmoeten.


Deze vijf avonden zijn ideaal voor zelfontdekking, lichaamsbewustzijn, gronding, ontspanning, zelfzorg, afstemming van lichaam en geest.


In Authentic Movement ontvang je de tijd en de ruimte om zonder oordeel, waar te nemen en te ontdekken wat in je leeft. Je geeft expressie aan je innerlijke wereld. Je beweegt naar de diepte van je zijn. Door in beweging uitdrukking te geven aan je fysieke impulsen en innerlijke processen ontstaat er een dialoog tussen je ego-bewustzijn en je onbewuste. Je lichaam vormt als het ware de brug tussen het bewuste en het onbewuste zelf. Je beweegt in verbinding met je adem naar verbinding tussen je hoofd en je hart. Je herontdekt de innerlijke wijsheid en de helende kracht van je authentieke zijn. Je ademt, je beweegt, je danst ! Je bent jezelf.

Vijf dinsdagavonden, start 18 maart 2014 om 19.30 uur Wemmel

Maximum 6 deelnemers, reservering voor 10 maart 2014.

Voor iedereen met een oprechte interesse in persoonlijke ontwikkeling. Er is geen danskennis of fysieke conditie nodig, een verwondering en nieuwsgierigheid naar dans en beweging is een insteek naar deelname.


Data: 18/03 - 25/03 – 01/04 – 08/04 - 15/04/2014 van 19.30 tot 21.30 uur. De kostprijs voor de reeks van vijf avonden is € 124,00. Indien u de eerste en tweede avond los wilt reserveren, dan kan dit aan €28,00 per avond. Wilt u daarna de reeks verderzetten, betaalt u € 76,00 voor de verdere avonden.


Voor vrijblijvende info of Authentic Movement iets voor jou kan betekenen en/of reservering, graag een telefoon naar 0484 92 36 46 of e-mail naar helena@dancetherapy.be

Ontdek de rijkdom van je zijn

Beoefenaars getuigen hoe deze bewegingsvorm hun op een zachte manier terug bij hun adem brengt, een positief effect op hun zelfvertrouwen heeft en meer lichaamsgevoel geeft. Verder getuigen ze dat Authentic Movement bijdraagt tot hun emotionele en relationele groei. Beoefenaars ervaren een her-verbinding met zichzelf, de anderen en het grotere geheel. Ze ervaren hoe het vertrouwen en de verbinding geïntegreerd worden in hun lichaam en leven. Zo betekent Authentic Movement een kracht voor transformatie en zelfrealisatie.

Begeleiding door dans- en bewegingstherapeute

Helena Willems is danstherapeute en gespecialiseerd in Authentic Movement. Zij is gepassioneerd door mensen, beweging, gezondheid en welzijn. Zij leidt een Praktijk dans- en bewegingstherapie en begeleidt personen individueel en in groepen Authentic Movement, danstherapie telkens vanuit een grote bezieling naar de eigenheid van elk individu. Zij zet zich in voor de transformerende en helende kracht van beweging bij elke deelnemer.