School for Excellence presents:

Een Inspiratieavond met Mauk Pieper

The Essence of Schooling

"Your children are not your children.

They are the sons and daughters of Life's longing for itself.

They come through you but not from you,

And though they are with you, yet they belong not to you.


You may give them your love but not your thoughts.

For they have their own thought.

You may house their bodies but not their souls,

For their souls dwell in the house of tomorrow, which you cannot visit, not even in your dreams."


Kahlil Gibran, the ProphetVoeden wij onze kinderen op volgens de heersende waarden en normen? Of zijn we in staat om ze het gereedschap te geven waarmee ze hun eigen omgeving kunnen creëren? Geven we ze onze dromen mee of bieden we de mogelijkheid om eigen dromen waar te maken?


Mauk Pieper zal ons op deze avond op een interessante reis meenemen door de geschiedenis van waardesystemen. Hierdoor worden we in staat gesteld onderscheid te leren maken tussen ontwikkelingsfasen die inherent zijn aan ontwikkeling als maatschappij, als organisatie, als mens. Iedere fase heeft zijn specifieke mogelijkheden en beperkingen en vraagt van ons ander gedrag om succesvol te kunnen opereren. Waarom is dit belangrijk voor ons en onze kinderen? Als we dit onder de knie krijgen, kunnen we bewust opereren in iedere omgeving die we opzoeken.


Mauk Pieper is een begenadigd spreker en belicht dit onderwerp vanuit zijn expertise in Spiral Dynamics en the Integral Theory.

The Essence of Schooling

Thursday, Feb. 12th, 7-9:30pm

37 Insingerstraat

Soest, UT

R.S.V.P. Graag horen we of je aanwezig bent deze avond. Stuur een mail naar info@schoolforexcellence.xyz (preferred option) of bel naar Annabel Esman 06-2724 8882 of Gerdt Kernkamp 06-5247 1693

Agenda

19:00 - Deuren open, koffie en thee

19:15 - Inleiding School for Excellence

19:30 - Mauk Pieper

21:30 - Einde

Mauk Pieper

Mauk Pieper is senior teacher bij Venwoude Levensschool , directeur van het Center for Integral Wisdom Europe, en ‘Unique Self Teacher’. Hij is opgeleid als psychotherapeut, trainer en coach en is gespecialiseerd in Persoonlijk Leiderschap. Hij begeleidt mensen individueel en in trainingen en is de architect van het Trainingscurriculum van de Venwoude Levensschool. Hij is auteur op het gebied van Integraal Leiderschap. Hij publiceerde ‘Humanity’s Second Shock and your Unique Self’ en publiceert in het Nederlands op zijn Blog.

School for Excellence

Personal Learning Journeys for Life. Handing young people Tools and Content to shape their Future.