Access BARS™ kurs

Kongsvinger - lørdag 5. januar 2013

VELKOMMEN TIL MER AV DEG!

"Receiving is not a flow towards you, it is a stepping into of everything that's possible." ~ Gary Douglas


Det er dette det handler om i Access Bars™ når vi snakker om å ta imot. Er du klar for å ta imot? Alt? For DEG?


Visste du at det finnes 32 BARS (bjelker) som løper igjennom og rundt hodet. Disse kan handle om penger, kontroll, kreativitet, kropp, helse, relasjoner, sex, glede, sorg og mye, mye mer. Ved lett berøring av disse 32 punktene skjer en forløsning i tanker, holdninger og usanne beslutninger og programmeringer som har festet seg gjennom år av livene våre.


Hva om det faktist kan være både enkelt og ganske morsomt å kvitte seg med bagasje som hindrer deg i å velge det inn i livet ditt som du ønsker? Eller å få den roen og overblikket du kanskje har savnet?


Ta en liten titt på denne korte videosnutten hvor Gary Douglas og Dain Heer inviterer til Access Bars™


Absolutt ALLE kan lære seg BARS. Det gjør at jo flere som lærer denne enkle teknikken og bruker den på sine nære og kjære og bytter BARS med andre, desto mer bidrar vi til økt bevissthet i oss selv, rundt oss og i hele verden.

Har du allerede en terapipraksis? Da er Access Bars™ et fabelaktig supplement til det du allerede tilbyr klientene dine.

Om å få kjørt sine BARS sier det ofte at det i verste fall oppleves som om du har fått en god massasje – i beste fall forandrer det hele livet ditt til det bedre. Med den største letthet.

Hvordan blir det bedre enn det? Er du villig til å velge for DEG? Er du villig til å TA IMOT?


Link til påmelding hvor du finner priser og ytterligere informasjon


Enten du kommer for første gang eller repeterer; hva skal til for at vi ses denne lørdagen i desember? Til mer letthet og glede? Hva mer er mulig?

Access Bars™ kurs

Saturday, Jan 5th 2013 at 9:30-11:30am

Oscarsgt. 1, Kongsvinger

Vi skal være hos Vinger Helse og Velvære. Jeg er invitert til å holde et lite foredrag om Access Consciousness™ og Access Bars™ onsdag 28. november, og du er varmt velkommen da og. Veldig fint om du bruker linken til påmelding over her hvis du skal delta på kurset. Da får jeg samlet alle på ett sted og oversikten blir bedre.

HVEM INVITERER?

Mitt navn er Susanne Helgesen. Jeg er Access Bars™ og Access Body Process™ Facilitator og mitt hovedfokus er bevissthets- og transformasjonsarbeid hvor jeg i hovedsak bruker Access Consciousness™ teknikker. Les mer om meg og hva jeg tilbyr på min webside (som skal oppdateres og endres)