Благотворително за Коледа!

Да увеличим добрината в живота си!!

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА НАШИЯ КОЛЕДЕН БАЗАР ПРЕД ОБЩИНАТА на 10. 12. 2015г. в ЧЕТВЪРТЪК след 14ч !! :)

  1. Творческите работилнички завършиха :) Благодарение на сърцатите хора, които въпреки личните си ангажименти, се отдадоха на каузата, успяхме да "произведем" над 100 уникални коледни картички и сувенири :) !
  2. Готовите коледни творения очаквайте пред сградата на Община Попово на 10.12. и на 23. 12. 2015г ., както и в Читалището от 14.12. до 23.12.2015г.
  3. На 23.12. всеки, който пожелае, може да се включи в подкрепа на каузата с домашно приготвени Коледни сладки и сладкиши : )
  4. Очаквайте Коледния ни Благотворителен щанд! Приканваме Всички - станете съпричастни на каузата ни! Купете от нашите продукти, за да направим живота на няколко семейства малко по-щастлив!
Big image
Big image
Big image

С БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ВСИЧКИ, КОИТО УЧАСТВАТ В СЪЗДАВАНЕТО НА ТОВА КОЛЕДНО ЧУДО!

КОИ СМЕ НИЕ?

Местни родители, които искат да бъдат и са пример за своите деца. Активни хора, с мисъл за един по-достоен живот, с воля за положителна промяна тук и сега. Хора с големи сърца! Позна ли се? Ела и ти при нас! :) https://www.facebook.com/groups/roditelipopovo/?fref=ts

Какво предстои?

  1. Продажба на изработените коледни картички и сувенири и събиране на средствата.
  2. Публично отчитане на всички събрани средства.
  3. Среща със социалните работници от Отдел "Закрила на детето", гр. Попово, отговорни за нуждаещите се семейства, за които са предназначени средствата.
  4. Разпределяне на средствата според нуждите им. Насрочване на среща с конкретните семейства- осъществяване на дарителския акт :)
  5. Срок- до 30.12.
  6. Публично отразяване на всяка стъпка от дейността ни- във Фейсбук и в местните медии.

Да направим благотворителността част от живота си!

Big image

Различен свят не се гради от безразлични хора!

Alexandra Alexandrova – ДУХЪТ НА КОЛЕДА /CHRISTMAS SPIRIT/ ft. Valia & Megie Nushev