Nieuwe Zorg 2016

Helpt u bij de combinatie van zorg en wonen

Huis te Zeijen

Bert Pathuis, eigenaar Pathuis en Partners, heeft een nieuwe conceptidee opgezet. Hij vindt dat je de toekomst voor de senioren in Nederland niet moet benaderen vanuit zorg maar vanuit gezond vertoeven. Hieronder staat het nieuwe idee beschreven.


Op het erf Huis te Zeijen zijn 16 levensloopgeschikte, duurzame woningen beschikbaar. Het unieke van dit project is de koppeling tussen een Bed and Breakfast en de 16 woningen. De service en dienstverlening wordt door de B&B verstrekt. Thuiszorgorganisatie Nieuwe Zorg bemand het zorgsteunpunt dat aanwezig is op het erf Huis ter Zeijen. Op deze manier worden wonen, toerisme en zorg aan elkaar verbonden.

Bed and Breakfast

Het unieke van het project is de koppeling tussen een Bed and Breakfast en de 16 woningen. Het ideale van onze bed and breakfast is dat familieleden, kennissen en vrienden van bewoners hier kunnen overnachten en toch zo dicht bij hun geliefde kunnen zijn. Natuurlijk zijn andere gasten ook van harte welkom om te overnachten in onze bed adn breakfast.

Contactgegevens Nieuwe Zorg

Wilt u graag meer informatie, neem dan contact met ons op.