SV TCL & Associates Probe Company

Vurdert en av de høyeste Test Forbruksvare leverandørene

SV TCL vurdert en av de høyeste Test Forbruksvare leverandørene


Kunderesponsen gi SV TCL høy Score i første VLSIresearch Test forbrukes rangeringer


MEDIA RELEASE FOR UMIDDELBAR SIRKULASJON


(TEMPE, ARIZONA, 3 juni 2014)-SV sonde Pte. Ltd ("SV TCL"), en av verdens ledende leverandører av høy ytelse sonde kort, kunngjorde i dag at det har blitt kalt av VLSIresearch som en av de høyeste rangerte Test forbrukes leverandørene etter resultatene fra deres 2014 Kundetilfredshetsundersøkelse.


Test forbruksvareutvalg produkter inkluderer sonde kort og test sockets enhet grensesnitt styrene. Mange selskaper svarte på undersøkelsen og SV TCL regnet som en av høyest rangerte leverandørene, utmerke seg spesielt godt i forpliktelsen, og samarbeid kategorier. I samlet 10 beste rangeringer som omfatter semiconductor utstyrsleverandører, ville SV TCL høy score rangere dem i #4 plasseringen.


Følg oss


"Vi er svært stolte av denne erkjennelsen," sa Mr. Kevin Kurtz, President & CEO i SV TCL. "Høy score demonstrerer at SV TCL kan konkurrere høyre sammen med våre større konkurrenter bare på grunn av vårt engasjement og vilje til å samarbeide med kunder, spesielt på nye og innovative produkter for nye enhet søknader som kobber pilar og TSV."


«SV TCL fikk gode karakterer i dette første gang Test forbrukes leverandør rangeringer, opptre veldig bra i forhold til jevnaldrende utstyr. IC industrien utvikler seg og teste produkter økningen i kompleksitet, SV TCL er ikke bare produsere produkter av høy kvalitet, men arbeidet tett sammen med sine kunder å møte disse dynamiske testing utfordringer."kommenterte G. Dan Hutcheson, CEO av VLSIresearch.


Sonden er viktige verktøy i elektrisk testing av halvleder wafere før de er terninger, pakket og samlet i elektroniske produkter som tabletter, smart telefonene, datamaskiner og digitale mediespillere.