AIRSHOP

Alle soorten lucht, binnenkort in #Uplace

Bezoek ons luchtkasteel !

Uplace bezoeken wordt een belevenis. Als beloning voor al dat fileleed heeft Bart Verhaege een heleboel belevenissen bedacht. Kom dus zeker langs in onze Airshop voor één van onze verbazende luchtproducten !

Lucht in alle smaken

Gebakken lucht

Bart Verhaege : "Wij zullen de eerste Applestore hebben en andere belevingsmerken waarvoor je anders naar Parijs of Londen moest."

Kijk, als je dit durft zeggen, zoveel jaar voor je shoppingcenter er staat (of zelfs nog maar vergund is), dan mogen we toch zeker spreken van gebakken lucht.


Big image

Met een luchtje : STINK®

Tobback zei het nog zo : "het is niet kosher". Hij bedoelde dus dat heel die Uplace-procedure stinkt. Welnu dat verkopen wij ook : lucht met een luchtje. We noemden het STINK®

Masker

Vertrouw je al die rozengeur en gebakken lucht in Machelen niet ? Ben je bang voor Black Carbon (dieselroet) ? Spring dan zeker binnen om een passend gasmasker op te halen. Je kan er veilig en stijlvol mee shoppen. Van een belevenis gesproken !
Big image

Koud of warm blazen ? Laat Jean-Pierre De Groef maar razen

De Burgemeester van Machelen kent ook iets van warm en koud blazen. Een gevangenis kan de Woluwelaan niet aan maar een mega-shoppingcenter mag geen probleem zijn.
Big image

Openingsuren

De openingsuren liggen nog niet helemaal vast. Omdat ook de openingsdatum nog helemaal onzeker is. Maar als Uplace ooit opent zal je er zeker van horen in de media. Kris Peeters en Joke Schauvliege komen zeker het lintje knippen. Van Mathias Schoenmakers hebben we nog geen bevestiging.