Westward Group Climate Change Tokyo

Westward Group Climate Change Tokyo jäsenen ilmasto sopimuksella Pariisissa

Vastaus voi olla prosessi, joka ilmasto asiantuntijat tullut kutsua "ex ante" tarkastelu Kansakuntien ilmasto lupauksia. Tässä on, miten tämä voisi toimia.


Lehdistötilaisuudessa Lima jossa tutkijat osoitti, että 2014 todennäköisesti olla lämpimin vuosi koskaan, Yhdistyneiden Kansakuntien alkuun ilmasto virkamies sanoi ääneen mikä on ollut kaikkien mielissä kuten sopimusneuvottelujen ryömiä eteenpäin.


On "selvää" maiden lupaukset hiilidioksidipäästöjä ei ole tarpeeksi kunnianhimoinen Vihje maailman nopeasti vähentää kasvihuonekaasupäästöjä, sanoi Christiana Figueres, ilmastonmuutosta koskevan Yhdistyneiden Kansakuntien puitesopimuksen toimeenpaneva sihteeri.


"Yhteensä kansalliset rahoitusosuudet pöydälle tänään — ja tulossa pöydälle ensi vuonna — pysty siihen, että käännekohdassa, eikä ainakaan [päästöjen] kuilu" välillä lupauksia ja YK: n tavoitteita, hän sanoi.


Niin tässä kuussa Lima, hän sanoi, neuvottelijoilla ole kahteen kysymykseen:


- "Miten lisätä kunnianhimoa, nopeus ja maiden sitoutuminen] [soveltamisalaa niin, että voimme vastata pikaisesti tieteen puhelun?"


- "Miten ajan voidaan siis perustaa prosessi, jonka tarkoituksena on vähentää jatkuvasti kuilu meidän pitäisi olla ja missä me olemme?"


Vastaukset voi olla prosessi ja -arviointeja ilmasto asiantuntijat tullut puhelu on "ex ante" tarkastella kunkin maan ilmasto lupauksia.


Tässä on, miten se pitäisi tehdä:


Maaliskuussa 2015 loppuun mennessä jokaisen kansakunnan täsmentää yksityiskohtaisesti mitä on valmis tekemään ilmastonmuutoksen ongelman ratkaisemiseksi. Sitoumukset kutsutaan "erikseen määritelty kansalliset maksut" tai INDCs.


Se on kuin pokeripeli alkaa kun pelaajat "ante up."


Mutta tässä tapauksessa ei kaikki tossing samanlainen pelimerkkejä.


Kiinan ante on lupaus että päästöjä intensiteetti — tai sen carbon saastuminen kohti taloudellista tuotantoa — huippunsa vuoteen 2030 mennessä. Yhdysvaltojen Lupaako vuoteen 2025 mennessä vähentämään ehdoton 26-28 prosentilla vuoden 2005 tasosta. Euroopan kansojen selittää, miten kaikki suunnitelmat vuoteen 2030 mennessä EU: N tavoitteisiin, joissa vaaditaan 40 prosenttia vähennyksiä 1990 tasosta sekä energiatehokkuuden ja uusiutuvien energialähteiden käyttöä. Costa Rica sanoo, se voidaan poistaa ilman hiilidioksidipäästöjä vuoteen 2021 mennessä. Jotkut kansakunnat tarjoavat paljon vähemmän. Jotkut sanovat, että he ovat niin köyhiä, niitä ei tarvitse tehdä tällaisia lupauksia.


Niin kun lopullinen ilmastosopimuksen pitäisi hyväksyä Pariisissa ensi vuoden loppuun vuoteen asti Ilmasto neuvottelijat menossa täytyy selvittää jos näistä lupauksista ovat riittävät — ja mitä perustamissopimuksen pitäisi vaatia, jos he eivät.


Välittömintä tehtävää


Tätä varten Lima neuvottelijat kohtaavat välittömästi kaksi tehtävää.


Ensinnäkin ne on sovittava kunkin INDC – jokaisen kansakunnan lupaus rakennuspalikoita muodossa. Ne ei tarvitse kaikki leikata samaa kaavaa, mutta on tärkeää, jotta ne kaikki avoimia ja todennettavissa.


Toinen, ja luultavasti tärkeämpää, neuvottelijoiden täytyy selvittää prosessi ja laskemalla yhteen eri kansalliset sitoumukset.


Kokoonpano ja päätellen sitoumukset on työläs prosessi, joka pelataan ensi kesänä ja ehkä ei valmistu, ennen kuin neuvottelijat ovat pakkaamassa laukkujaan Pariisi. Tämä on mitä "ex ante" uudelleen.


Se saa hienoja Latinalainen nimi, koska kuten ensimmäinen potti on alkaa rakentaa aluksi hyvin ennen kuin muste on kuivaa lopullisesta sopimuksesta.


Uusi tutkimus ennakko-prosessin sponsoroi Pohjoismaiden ministerineuvoston esitetään yksityiskohtaisesti mitä se tekee saada "Lima Pariisi ja sen jälkeen," paperi kutsutaan.


Toivon, se sanoo, on tuottaa "enemmän kurinalainen tulos Pariisissa kuin Kööpenhamina, jos sitoumukset on esitetty ilman etukäteen ehtoja." 2009 Kööpenhaminan neuvottelut tuottaa vähän mutta puolivillaisia lupauksia, joista osa niin paljon piirakka sakkaa, on paljolti jo katkennut.