Beschermbuisje

Beschermt energetisch tegen invloeden van buitenaf

Best verkocht product !

Energetische bescherming: tegen leeglopen, vervuilen, meetrillen.

Sommige mensen voelen zich na één boodschap doen of een bezoekje aan een kennis al behoorlijk uitgeput. Men komt thuis van het werk, school enz. en voelt zich geïrriteerd. Partners, kinderen, vader en moeder ervaren we dan als teveel.

We raken geëmotioneerd, geïrriteerd, zijn boos of woedend.
We raken in een toestand dat we niet meer weten wat er in ons gebeurt.
Het is dus een pure noodzaak om te leren begrijpen wat er met je eigen energie gebeurt in dit soort situaties. Wat speelt er zich af tussen mij en die- of datgene waar ik mee in aanraking kom.

Het buisje is eenmalig een investering van € 17,-.

Wat brengt dit beschermbuisje als je dit bij je draagt:

Bescherming tegen energetisch leeglopen door de vervuilde energie


Dit buisje met korrels draag je bij je in je broekzak of in je BH waardoor je je sterker zal voelen en minder snel vermoeid zal raken. Je blijft hierdoor meer in je eigen kracht en energie. Dit buisje beschermt ook tegen stralingen van bijv. mobiele telefoons, p.c. etc..


Inhoud:
Het buisje bevat 15 verschillende korrels die allemaal eigen verschillende trillingen in zich dragen.


Hoe werkt het:
Doordat je dit buisje bij je draagt ga je resoneren op de gezonde trillingen die in de korrels zitten. Dit maakt dat je sterker in je eigen kracht kan blijven. In het dagelijkse leven komen we nl. veel in contact met foute trillingen en/of negatieve energie. We resoneren soms onbewust te veel mee op deze energie/trilling en dat kan ons erg moe maken of we raken daardoor in een andere stemming. We nemen nl. te veel over vanuit de omgeving. Dit buisje heeft eigenlijk het omgekeerde effect. Je reageert hier dus juist goed op omdat het buisje gezonde trillingen/energie bij zich draagt.


Praktisch:
Er is geen houdbaarheidsdatum. Dit buisje blijft altijd in zijn kracht zolang het maar niet per ongeluk in de wasmachine komt. Dan is de werking niet meer zo krachtig.


Bestellen:
Voor het bestellen van een beschermbuisje kun je hieronder klikken naast de foto en dan ga je naar mijn webshop.