ZAPOSLI SE I POSTANI DEO NASEG TIMA

PRIJAVI SE I POCNI GRADITI SEBI BUDUCNOST IZ SVOG DOMA!

TripleClics je velika on-line prodavnica koja posluje u okviru nase kompanije od januara 2009. godine

Sa preko 80000 proizvoda i usluga, rasprostranjenih u vise od 190 zemalja sirom sveta, TripleClics je postala jedna od najuzbudljivijih destinacija na Web-u. Broj proizvoda se stalno povecava.

Strong Future International Marketing GroupKompanija Strong(S) Future(F) International(I) se bavi prodajom fizičkih i digitalnih proizvoda u svojoj velikoj on-line prodavnici TripleClicks, koja posluje u okviru Kompanije od 2009. god. U svojoj ponudi ima preko 80 000 različitih proizvoda i usluga i taj broj se stalno povećava, a promet se obavlja u vise od 190 zemalja sveta. Kompanija se NE finansira od registracija i članarina.

Registracija u SFI Kompaniju je besplatna i nema obavezne članarine. Postoje samo mogucnosti kupovine sebi odredjenih benefita. Besplatnom registracijom, mi kao

saradnici kompanije ( affiliate) dobijamo pristup svojoj on-line kancelariji ( SFI nalogu) gde imamo sve potrebne alate i obuku za rad.


Zdrav izvor novca koji potiče od prodaje fizičkih proizvoda predstavlja realan izvor profita Kompanije.

Ovo omogućava redovnu isplatu zarada svim svojim zaposlenim partnerima.

Zarada se isplaćuje redovno svakoga meseca na Payoneer Master Card koju dobijete od Kompanije na kućnu adresu kada zaradite svojih prvih 20$.

Kompanija postoji od 1998.godine i već punih 18 godina posluje on-line i uvek je

beležila samo rast, nikada nije poslovala sa gubitkom.

Kompanija Strong(S) Future(F) International(I) ima svog predsednika (Gery Carson), svoj Upravni Odbor i svoje sedište ( Linkoln), Nebraska.


Mi ne obecavamo zaradu preko noci, jer je ovo legalna kompanija. Vasa zarada zavisi iskljucivo od vas i vaseg rada. Uz redovne zadatke, dnevne, nedeljne i mesecne, ovde cete se susresti i sa mnostvom igrica, koje takodje mogu uvecati vas ukupan rezultat, na kraju meseca, izrazen u Versa Poenima (VP), odnosno, uvecati vasu mesecnu zaradu.


Ovde nema putovanja na posao, koje vas zna iscrpeti vise i od samog posla, jer ovaj posao radite iz kuce. Uz kvalitetno druzenje, uzivajte u komfornosti vlastitog doma, uz svoje najmilije.

Takodje, nema ni fiksnog radnog vremena. Radite kad hocete i koliko vi hocete. Jos jedna interesantna, i jako bitna stvar. Pored toga, sto umesto uz kolege, radite uz svoje ukucane, ovde takodje nema nadleznog organa, da proverava i nadzire vas rad. Ovde ste sami sebi gazda! Imate svog sponzora,(mene, u ovom slucaju), ko-sponzora(kojeg vam dodeljuje kompanija) i vas up line,tim za podrsku, koji ce vam u svakom trenutku pruziti svu pomoc i sve potrbne informacije, vezane za ovaj posao. Vremenom, i vi cete graditi sebi tim, sto bolji i sto cvrsci, od kog cete imati dodatnu korist u daljem poslovanju. Jer, i dok vi spavate, vasa zarada ne spava. Ona raste, od rada vaseg tima.


SFI je legalna i stabilna kompanija, u kojoj sebi mozete obezbediti, dugorocnu zaradu.


VASE VREME I VAS RAD, VAS SU USPEH I ZARADA, S TOGA, SRETAN RAD U SFI!

S' postovanjem, Aleksandra Sabljic

executive affiliate

SAVREMENI POSAO OD KUCE, SADA I ZA TEBE, UZ SFI

Strong (S) Future (F) International (I) Marketing Group, SFI,

renomirana americka kompanija, u on-line poslovanju, TRAZI SARADNIKE U OBLASTI INTERNET MARKETINGA, ZA RAD OD KUCE. Bez obaveznih pocetnih ulaganja, potpuno besplatno, prijavi se i ti, i postani deo naseg tima!

Prijavi se sa svojim G-mail nalogom. Ukoliko ga nemas, sada je pravi trenutak da ga otvoris, preko GOOGLE-a, potpuno besplatno.

Zatim, otvori novi FACEBOOK profil, koji ce ti biti neophodan u ovom poslu, i dodaj me za prijatelja, kako bih te, korak po korak, uvela u posao. https://www.facebook.com/aleksandra.sabljic.98

Big image
Animals - House of the Rising Sun
JEDNIM KLIKOM POSTANI DEO TIMA, PRIJAVI SE

POTPUNO BESPLATNO, BEZ POCETNOH ULAGANJA, ODPOCNI SOPSTVENI BIZNIS IZ SVOG DOMA!

Big image
Uputstvo za početne korake u SFI kompaniji

*GETTING STARTED ACTION* preduslov za Fast Track članstvo

Odradi prvih 5 koraka, ili ti prvih 5 zadataka, "sa aviončićima", kako bi stekao uslov da postaneš Fast Track član. Zatim prelaziš na dnevne, nedeljne i mesečne zadatke, u SFI kompaniji. Srećno!