AE SANT ANDREU

SECCiÓ DE FUTBOL SALA

PRÈViA DE LA JORNADA 11 i 12 DE GENER

El partit de la jornada serà sen's dubte el que disputarà l'Infantil A dissabte a les 10:15 contra l'AE Les Corts o el que és el mateix, 2n contra 1er. Els nostres nois intentaran ser els primers en guanyar als Mamut i aconseguir una important victòria que els acostaria a tan sols 1 punt del liderat

L'Infantil B jugarà com a visitant a la pista del CE Claret, 4rt classificat, a priori mal rival per tal de trencar la mala ratxa de resultats però segur que els nostres nois ho donaran tot per tal de tornar amb un bon resultat.

No podrà fallar dissabte el Cadet A, actualment 2n classificat, a la pista del FS Montsant, 10è classificat. Els andreuencs intentaran impossar el seu gran atac, màxims golejadors amb 62 gols, per tal d'emportar-se els 3 punts i seguir pressionant al líder.

Es preveu molta igualtat en el partit que jugarà dissabte a les 11:00 el Cadet B actualment 7è classificat amb 12 punts a la pista del CE Maristes Sants Les Corts, 5è classificat amb 13 punts.

Important partit el que jugarà el Juvenil B a la pista del CE Franciscans Sabadell del que el separa tan sols 1 punt a la classificació. Una victòria mantindria als nostres nois a la 9a posició i fins i tot podríen pujar un parell segons els resultats dels rivals.

El Juvenil A iniciarà l'any rebent al 5è classsificat, l'Unió FS Mollet amb la moral ben alta desprès d'acabar l'any amb una victòria. El nois entrenats per Guillermo necessiten començar a encadenar victòries per tal de no allunyar-se de la salvació.

El Sènior que actualment ocupa la 7a posició amb 18 punts, tindrà un complicat partit contra el 2n classificat, el CE Port de Barcelona amb 26. Els visitants només han perdut un partit i empatat 2 però els nostres nois intentaran fer-se amb els 3 punts que els acostarien al grup capdavanter.

Tancarà la jornada el Femení dissabte a les 19:00 a la pista del 6è classificat, l'Estel Vallseca, amb ganes de seguir amb la bona dinàmica amb la que van acabar l'any.


Amb la col·laboració de