Puurzaam Gulpener

Puur genieten met het meest duurzame bier van Nederland

GULPENER WINT MVO AWARD NEDERLAND

Gulpen, 2 december 2014. De Gulpener Bierbrouwerij heeft gisteravond in Amsterdam de MVO Nederland Award gewonnen. Zowel het publiek als de jury wezen het familiebedrijf aan als de onderneming die in de afgelopen tien jaar het meest toonaangevend is geweest op het gebied van duurzaam ondernemen. Juryvoorzitter Jan-Peter Balkenende: “Gulpener staat door haar integrale benadering van people, planet en profit model voor wat in de 21e eeuw van een bedrijf mag worden verwacht.”

Gulpener bedrijfsfilm

Lees hieronder de verhalen van de mensen die Gulpener tot een succes maken

Big image

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Ondernemen zit in ons bloed. Al meer dan een eeuw gaan we niet alleen de uitdagingen aan die we tegenkomen maar zoeken we ze ook bewust op. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoort daarbij. Niet omdat het moet, maar omdat het past in onze visie op bedrijfsvoering en daarbij behorende waardecreatie voor mens en milieu.

Wij geloven in groei als het kan, maar het mag nooit hoofddoel zijn. Liever kiezen we voor een duurzame basis en organische ontwikkeling. Met aandacht voor ons regionale karakter, hoogwaardige producten en transparantie. Gulpener koestert haar leveranciers, die verenigt zijn in de coöperatie Triligran. De 40 boeren die met zorg en hart voor hun land de ingrediënten van ons smakelijke bier leveren. We waarderen onze medewerkers, die met veel kennis en kunde en vooral liefde de verschillende soorten bier produceren. We zoeken graag onze klanten en afnemers op. Zij die bewust kiezen voor anders. Zij die met heel veel plezier weten te genieten van een goed gebrouwd en fris geschonken glas bier.

Ontdek Gulpener

We nodigen onze gasten graag bij ons thuis uit in de brouwerij, met een start in het Gulpener Bierhuys aan de voet van de Gulpenerberg in Gulpen midden in het uniek vijfsterrenlandschap. Op een plezierige en persoonlijke wijze presenteren André en Anne-Marie Köppen in hun proeflokaal niet alleen onze bieren en daarbij behorende streekproducten, maar ook onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen en onze plek in de rijke cultuurhistorische omgeving van Zuid-Limburg. André is biersommelier en volgde zijn bijzondere opleiding aan de Doemens Academie in Gräfelfing bij München. Hij weet zijn kennis en vooral zijn liefde voor het goudgele vocht als geen ander voor het voetlicht te brengen.

Reserveer makkelijk en snel een rondleiding online of bel +31 43 609 85 00