inscriptionari auto bacau

Firme pentru realizarea de casete luminoase

Reclamele luminoase sau firmele luminoase, atat pentru indoor cat si pentru outdoor pot face diferenta in fata concurentei. Folosirea LED-urilor asigura un consum mic de curent electric. Led-urile pot avea lumina alba, rosie, verde, galbena, albastra sau RGB (cu jocuri de lumini care atrage atentia asupra reclamei dumneavoastra. Din punct de vedere constructiv acest tip de semnalizare poate fi produs din diverse profile, atat plastice, cat si metalice, iar inchiderile sunt variate, in functie de aplicatie ( placi acrilice, PVC, placi Alucobond, poliplan, etc.). Iluminarea casetelor se face de regula cu tuburi fluorescente, dar si cu LED-uri care permit jocuri de lumini atractive.

Car branding si inscriptionari auto

Tuburile luminoase din sticla modelata la cald cu descarcare in gaz spectral sunt folosite in domeniul publicitatii fiind cel mai solicitat tip de reclama luminoase pe piata mondiala in firme luminoase de interior si de exterior, in casete si litere, in roof-top-uri de mari dimensiuni, dar si in domeniul arhitecturii, in iluminarea continua a scafelor, niselor, precum si in design ambiental. Sunt confectionate din materiale si profile specializate din aluminiu, PVC sau acrilat, sunt usoare si se pot monta pe perete, in consola, sau agatate din tavan. Pot fi plachete din sticla montate pe distantiere cromate speciale. Literele volumetrice sau diverse forme si logo-uri, executate din polistiren de inalta densitate, extrudat(cu o structura mai fina), sau expandat, de diverse culori si de diferite dimensiuni.

Pentru casete dubla fata, sistemul de prindere este perpendicular pe planul spatiului comercial caruia ii sunt destinate. De asemenea si acest model de casete dubla fata se poate executa la comanda, in functie de locatia dvs., de marimea dorita si de grafica de personalizare. In cazul in care se doreste o personalizare mai eleganta si grafica pe care doriti sa o aplicati permite, casetele luminoase dubla fata se pot realiza la exterior din materiale de aluminiu, alucobond, dibond, decupate la router, avand litere luminoase aplicate. Efectul este garantat si cu siguranta o asemenea semnalistica de exterior va avea ca rezultat cresterea imaginii afacerii dvs. in fata clientilor.

O metoda eficienta de promovare prin totemuri luminoase

Elemente de semnalistica de impact, casetele luminoase pot fi realizate in orice forma, orice dimensiune, orice culoare. Pe timpul noptii iluminate din interior de obicei cu tub neon fluorescent. Prin folosirea profilelor specializate din aluminiu si a materialelor profesionale pentru inscriptionat-finisat, aceste firme luminoase confera identitatii si spatiului dumneavoastra noi dimensiuni. Fetele panourilor publicitare pot fi personalizate prin decorare cu folie cutterata sau policromie prin print digital. Literele volumetrice sunt elemente de semnalistica foarte spectaculoase atat ziua cat si noaptea, datorita volumetriei care pune in valoare logo-ul dumneavoastra si aduce un plus de personalitate.

Servicii de inscriptionari auto Bacau

Aspectul peretilor este deseori un factor pozitiv sau negativ in cadrul unei firme, atat pentru oamenii din interior cat si pentru clienti. Un perete decorat corespunzator, colorat vesel poate fi foarte apreciat si in acelasi timp poate creea conditii optime de munca. Decorul peretilor se poate face cu ajutorul literelor volumetrice de o grosime mai mica sau mai mare si foliilor autocolante speciale dentru decorul de pereti. Bannerele sunt realizate pe poliplan printat si accesorizate cu capse si gauri de vant sau pot fi realizate dintr-o structura metalica imbracata in poliplan tensionat. Totemurile sunt realizate din structuri metalice cu talpa de sustinere sau fixate in beton, finisajele lor se pot realiza cu profile de aluminiu sau PVC, plexiglass, dibond, forex, materiale ce pot fi decorate cu autocolant sau decupate computerizat la routter.

Promovarea afacerii prin casete luminoase Bacau

totemuri luminoase reprezinta o forma foarte eleganta de identificare. Constructia lor implica, de regula, o structura metalica imbracata cu materiale adecvate (Alucobond, plexiglas, PVC etc.) O varianta foarte des folosita in semnalistica este cea cu litere sau in general cu elemente volumetrice. Litere din polistiren : pot fi realizate si din polistiren extrudat, vopsite cu vopsele acrilice in diverse culori, rezistente la conditiile de exterior. Gravura si decuparea computerizata LASER se poate face pe plexiglass, plastic metalizat, lemn, plus, piele, marmura, granit, sticla.

Privit de la distanta mica, meshul printat nu permite o calitate foarte buna a imaginii tiparite din cauza perforatiilor materialului. Din acestmotiv mesh-urile suntutilizate in reclamele de mari dimensiuni, privite de la distanta medie si mare (in multe cazuri meshurile sunt numite generic tot bannere). Pentru a permite fixarea durabila a meshurilor printate pe diferite suporturi, acestea sunt dublate pe contur si au capse metalice pentru prindere. Promovarea produselor si serviciilor a avut un rol important pentru comercianti inca din antichitate. Acestia amplasau de-a lungul drumurilor publice bucati de stanca sculptate cu mesajele lor catre public. Mii de ani mai tarziu bucatile de stanca sunt inlocuite de panouri de mari dimensiuni amplasate in zone de maxima vizibilitate sau pe marginea arterelor intens circulate.

Inscriptionarea mijloacelor de transport asigura o si mai mare expunere a brandului si realizeaza publicitate mobila cu costuri reduse. Decorarea autovehicolelor se poate face cu folie autocolanta (lucioasa sau mata, reflectorizanta, fluorescenta) sau folie autocolanta tiparita in policromie si laminata pentru a fi protejata impotriva umezelii si a razelor UV. Wikipedia defineste productia publicitara ca fiind suma toturor metodelor de promovare a unei imagini a companiei, a unui brand specific. Intr-un sens mai restrans, productie publicitara se refera la acele insemne sau signalistica menite a atrage atentia in mod direct asupra unei locatii, eveniment, produs sau a sediului unei companii. Plexiglasul folosit este special pentru casete si in functie de marimea casetei, poate fi de 3,4 sau 5 mm grosime. La decorarea acesteia se foloseste autocolant translucent disponibil intr-o paleta larga de culori.

Tag: inscriptionari auto Bacau casete luminoase litere volumetrice