Како да заработите на интернет !!!

Хонорарен и дополнителен приход

Вашиот дом, ваша канцеларија !

Кога го работиме она што го сакаме е исто како да не работиме туку уживаме во тоа. Придружетени се и работете од својот дом или од кое било место на вашиот компјутер, таблел или смартфон.

Отворен конкурс. ОГЛАС ЗА РАБОТА

УПАТСТВО КАКО ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ БЕСПЛАТНО


Чекор 1.

За да се регистрирате потребно е да имате G-mail адреса. Доколку немате можете да отворите бесплатно ОВДЕ


Чекор 2.

Кликнете на РЕГИСТРИРАЈ СЕ или на (Пријава за работа) после текстот и потполнете ја пријавата за работа со ваше име, презиме, електронска пошта и лозинка.


Чекор 3.

Погледнете го видео упатството со почетните чекори кое се наоѓа под текстот кликнете на него и така полесно ќе го потполните профилот.


Чекор 4.

После завршувањето на регистрацијата на вашата е-маил адреса ќе добиете поздравна порака од вашиот спонзор со упатства за работа.


Чекор 5.

Во поздравната порака ќе добиете податоци како да контактирате со вашиот спонзор кој ќе ве упати во работата