Välkommen till Sommarshopping

Onsdagar juni - augusti i Morup

Sommarbutik hos Kronmakaren

Välkommen till den pyttelilla sommarbutiken i ateljén hos Kronmakaren i Morup, den lilla byn vid havet i Halland. Du kan hitta annorlunda hårsmycken; Kronor, tiaror och pannsmycken. Och för dig som inte bär krona eller tiara, så finns även roliga och fina ringar, örhängen och berlocker. Signerat Trådslöjdsartist Britten Toftarp, Kronmakaren. Välkommen!


Psst! Den fina bilden är tagen av fotograf Evelina Carey från Örebro. Bilderna är klickbara.

Och du... scrolla ner i flyern och lyssna på havet medan du läser. Bara att klicka igång det!

I butiken hittar du...

Big image

Öppettider

Du är välkommen att titta in i min pyttelilla ateljé som till sommaren även blir en liten butik fylld av hårsmycken av huvudsakligen trådslöjd.

Öppettider är varje onsdag kl. 12.00 - 18.00,
juni till augusti 2013.


Medlem av KHVC - KIF - BUS


Se mer på www.kronmakaren.se Det finns även en webshop på www.kronmakaren.com (uppdateras med nytt i sommar)

Hitta hit

Du hittar ateljén i Morup, precis i kröken, när du skall svänga ned mot Glommen, Stranningen, Rosendal. Det första lilla lusthuset i grönt/cerice när du svängt av. Du ser på kartan nedan om du är osäker.

Upptäck Morup med omnejd...

Mitt emellan Varberg och Falkenberg i Halland hittar du den lilla byn Morup. Morup - by the sea, som jag kallar den. Vi är drygt 200 invånare i byn och många av oss har verksamheter inom konst och hantverk av något slag. Vi har gått samman och gjort en liten turistkarta som du kan åka efter.


Ladda ner den här nedan som en pdf. Skriv ut och gör en heldag eller två.Avsluta med bad?

Nära Morup finns den ljuvliga stranden i Olofsbo dit du kan ta dig för ett dopp, en picnic eller bo och äta på Vandrarhemmet i Strandkanten. En favoritplats. Du kan lyssna på stranden redan nu i mitt Soundcloudklipp nedan.

morupbythesea

Sounds of morup - the summer sea by morupbythesea

Välkommen till Morup, vi ses!