Practici personale

Zsombor Keresztes- Ghid in explorarea constienta a Vietii

Terapii si masaje energetice, consultanta spirituala

1. Sedinta de tratament. Prin aceasta sedinta te conectezi cu un nivel subtil de energie, pentru o transformare la nivelul corpului, al emotiilor si al mentalului, in vederea restabilirii armoniei interioare si a sanatatii. In timpul si dupa sedinta de tratament, fluxul de energie interactioneaza cu blocajele din corpul energetic si cel fizic, iar functiile biologice si psihice se imbunatatesc. In perioada urmatatoare pot sa apara transformari sub forma de simptome la nivelul corpului fizic si/sau cel emotional. Durata apr. 40 min

2. Consultanta spirituala Este o intalnire in care poti primi ghidare, poti pune intrebarile care te intereseaza si vei primi o harta cu privirea de ansamblu a posibilitatilor pe care din perspectiva mea o ai in acel moment. Nu vei primi sfaturi ci potentialitati. Tu vei fi acela care vei alege, bazat pe potentialitatile pe care iti arat. Poti primi exercitii simple care iti pot aduce o imbunatatire considerabila din punct de vedere fizic, emotional si spiritual. poti ajunge la schimbarile dorite in viata ta. Durata apr. 40-60 min.


CALATORIA INTERIOARA este o explorare a dimensiunilor ascunse din subconstientul nostru, in care vei ramane tot timpul in PREZENTA si in corp. In intelegerea mea acele potentialitati deosebite pe care Viata ni le ofera sunt in corpul nostru, in celulele noastre, nu undeva in afara, separat de noi.

Calatoria interioara pe care de multe ori le acompaniez cu toba, te ajuta sa intrii in legatura cu ceea ce esti cu adevarat si sa aduci lumina prezentei, constientei tale asupra acelor lucruri care in mod normal sunt greu de accesat .

3. Calatorie interioara pentru conectarea cu copilul interior- O mare parte a ranilor si durerilor noastre sufletesti sunt blocate la nivelul 'copilului nostru interior' si iertarea de sine poate sa fie foarte dificila. 'Copilul interior' sufera din cauza ranilor emotionale pe care le-am trait in primii ani de viata. Pentru a face conexiunea cu Sinele nostru, este nevoie de reconectarea si integrarea a 'copilului interior'. Prin aceasta calatorie deblocam calitati si talente precum entuziasm, capaciate de a trai in prezent, creativitate, si multe altele. Durata aprox. 50 min.

4. Calatorie interioara pentru deblocarea energiilor feminine. O cantitate mare de energie feminina este blocata din cauza legaturilor noastre neechilibrate cu mama, bunica si tot lantul matern al strabunilor nostri. Ca sa putem avea acces la aceste energii valoroase trebuie sa simtim iubire, recunostinta si apreciere pentru ele. Aceasta calatorie ne ajuta sa vedem calitatile divine ale strabunelor noastre si sa putem aprecia iubirea, compasiunea si intelepciunea lor. Numai in acest fel putem accesa energiile feminine blocate in aceste legaturi karmice. Durata aproximativ 45 min

5. Calatorie interioara pentru deblocarea energiilor masculine. Legaturile karmice pe lantul patern pot bloca multa energie masculina. Constientizarea si deblocarea raportarilor noastre gresite la tata, bunicul si lantul strabunilor nostrii ne vor facilita accesul la puterea noastra interioara, la curajul de a intra in experientele vietii si la vointa noastra de a merge pe drumul nostru. Aceasta calatorie ne ajuta sa simtim recunostinta si apreciere pentru strabunii nostrii, deblocand astfel accesul la energia masculina din aceste conexiuni. Durata aproximativ 45 min

6. Calatorie interioara pentru integrarea karmei familiei. Karma familiei actioneaza in fiinta noastra ca niste programe, conceptii si frici intiparite adanc in subconstientul nostru (in plan fizic in ADN). Vom constientiza ce inseamna pentru noi karma familiei si modul prin care am primit-o. Vom integra in fiinta noastra aceasta energie, iar la sfarsit ne vom detasa de ea.

Astfel putem debloca foarte multa energie vitala prinsa in relatiile cu familia.

Durata aproximativ 70 min.

7. Calatorie interioara pentru vindecarea unei relatii. Suferim de adesea din cauza unor relatii tensionate din viata noastra. De multe ori in spatele acestor tensiuni stau relatii karmice din trecut. Aceste relatii pot fi cu sotia sau sotul, iubita sau iubitul, membrii familiei, colegi de munca sau prieteni. Prin acesta calatorie reusim sa detensionam aceste relatii prin acceptarea, intelegerea si iertarea la nivelul sufletului. O iertam, sau il iertam pe celalalt si pe noi insine fiindca intelegem, de la un nivel de constienta mai inalt ca acele experiente pe care le-am avut erau perfecte asa cum au fost. Durata aproximativ 40 min.

8.Masaj tantric. Un masaj energetic, senzual foarte profund care ajuta la deblocarea pasiunii de a-ti trai viata, la deblocarea energiei sexuale (vitale), fara care traim ca niste fantome. Intr-un cadru energetic de prezenta si siguranta se deblocheaza aspectele legate de rusine, vinovatie, autoinvinovatire, rigiditate, lasand ca fluxul energetic sa poata patrunde la nivelul inimii. Durata aproximativa 120 min.

9. Exercitii personale – E o tehnica, metoda sau instructiuni pe care l-e primesti ca ajutor in viata ta de toate zilele, ce te va ajuta sa ajungi la schimbarile necesare si/sau sa-ti intaresti corpul energetic pentru a face urmatorul pas pe drumul tau. Te ajuta in rezolvarea problemele personale sau in schimbarea situatiilor de viata care deranjeaza echilibrul tau. Durata apr. 60 min.

10. Masaj samanic – Un masaj energetic care iti ofera o doza de energie, relaxare a corpului si a mintii la un nivel profund, creand o circulatie armonioasa a energiei la nivel celular. Rezultatul acestui tip de masaj variaza intre o relaxare profunda, o intensificare a energiei la nivelul corpului sau tratarea bolilor, depinzand de starea ta interioara si de deshiderea ta. Durata apr. 30-45 min.

11. Diagnoza chakrelor – O diagnoza a nivelului de functionare a chakrelor. O sa primesti ghidare pentru corectarea disfunctiilor si vei fi pus in contact cu un flux energetic pentru imbunatatirea functionarii lor. Durata apr. 30 min.

12. Curatarea aurei – O spalare energetica speciala a corpului vital si a celui eteric, ce creeaza schimbari profunde la nivelul aurei. Acest procedeu are un potential in a-ti curata corpurile energetice de influente negative, cum ar fii obiceiurile proaste, actiuni gresite si altele. Ele vor avea cel mai profund efect prin intelegerea mecanismelor prin care aceste influente, asa zis negative, isi au efectul asupra pacientului. Bineinteles ca pentru efecte durabile este nevoie de mai multe sedinte, insa de la prima curatare, aura va primi o intarire, astfel ca functia sa de "protectie" naturala sa fie eficienta. Aceasta curatare este indicata pentru toate persoanele care vor sa faca o practica personala, sau au probleme de comunicare cu persoanele dragi. Durata apr. 20-30 min.

13. Deschiderea si armonizarea chakrelor – Este o practica personala de baza, recomandata pentru inceput. De obicei isi face efectul mai eficient impreuna cu curatarea aurei. Cu aceasta tehnica se armonizeaza si se activeaza chakrele, dand putere personala, energetic pregatindu-va pentru tehnici mai profunde. Crescand nivelul energetic al chakrelor, persoana va avea o determinare mai mare si o gandire pozitiva pentru a merge inainte in viata. Durata apr.20- 30 min.

14. Activarea unei anumite chakre – Cu aceasta tehnica persoana primeste un flux de energie intr-o anumita chakra, pentru a o dezvolta si a trece la un nivel superior. O anumita chakra va fi deschisa la un nivel mai profund decat functiona pana atunci. Persoana prin aportul energetic al acelei chakre poate sa-si schimbe viata in acel aspect care corespunde acelei chakre. Durat apr. 30 min.

15. Curatarea blocajelor din chakra a 2-a ce ajuta la rezolvarea problemelor de cuplu si de autoexprimare Blocul karmic din a doua chakra, este o formatiune energetica, care pare un perete solid de energie, invelind corpul în zona chakrei a doua si creand dificultăti persoanei în a găsi armonie si fericire în relatiile ei . Acest lucru se refera la orice relatie, inclusiv cu mama, tata sau copiii, dar cel mai mult se referă la relatiile sexuale, de parteneriat si de căsătorie. În acest ritual, cu diferite metode, se dizolva aceste blocaje si persoana începe să se schimbe si sa-si gaseasca modul de exprimare a dorintelor sale reale in relatiile ei. De multe ori nefericirea în cuplu, problemele din căsătorii si teama de intimitate au cauza în aceste blocaje, care în cele mai multe cazuri sunt create în experientele traumatice din timpul copilăriei. Desigur, uneori acest blocaj persistă pentru o lungă perioadă de timp si numai printr-o constientizare profunda a cauzelor aparitiei lui se poate scapa de el, mai ales în cazul în care persoana nu poate sacrifica temerile sale si nu isi permite sa se schimbe. Durata apr. 30-40 min.

Zsombor Keresztes

Zsombor Keresztes este un experimentator al Vietii care si-a dedicat ultimii sase ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza revelatiilor avute tehnici simple si foarte eficiente de transformare interioara. Este practicant al samanismului siberian. Este membru al scolii "Lumea Intelepciunii si a Aventurii Spirituale"( The World of Wisdom and Spiritual Adventure).

Acum foloseste exercitiile si tehnicile invatate si cele noi create in sesiuni de consiliere si tratamente , iar cu ajutorul workshopurilor indruma persoanele interesate in aventura Vietii.

Big image