Ik was vijftien... en verslaafd

Het levensverhaal van Julie B.

Korte inleiding.

Na een diepe teleurstelling zoekt Julie het Franse meisje troost bij drugs (vlekkenwater, heroïne, cocaïne, lijm, ...) . Julie steelt en prostitueerd zich als het moet. Ze liegt en bedriegt en dat allemaal om haar zorgen te kunnen vergeten. Na haar pijn lijden komt de rusteloosheid, het lijden van angst. Haar reis naar de onderwereld in Parijs, waar zelfmoordpogingen en overdoses aan te pas komen, blijft niet ongestraft! Met haar laatste beetje moed probeert ze uit de problemen te komen, maar alleen lukt dat haar niet. Op het moment dat ze in de problemen zit leert ze Etiënne kennen. Een jongen uit Parijs. Hij helpt Julie naar een terugkeer naar het normale leven. Tegen hem kan ze niet liegen, ze wil gewoon eerlijk zijn tegen Etiënne... omdat ze haar enige vriend niet wil verliezen.
IrisZorg Filmpje van de week: test je drugs

Beetje informatie

Drugs, Love, Fire, Pain, ...

Fragment uit het boek.

Je weet dat ik haar aan het schrijven ben... alsof ik een huis afbreek dat vergaan is door het vocht, het zand en de termieten. Maar jij denkt dat ik die twee jaren vol dwaasheid aan het afbreken ben, die jaren van fouten en verschrikkingen die mij aan de rand van de dood hebben gebracht.

Als je zou weten dat ik juist jouw liefde voor mij met deze memoires kapot wil maken, dan zou je desnoods zelf komen om ze in het vuur te gooien. Toch moet ik doorgaan...

Ik Voel Vlinders Voor Jou Afblijven Soundtrack DiceCream ft Brainpower Vlinders