Mrežni marketing

posao budućnosti

Zdravo, moje ime je Tamara.


Ja sam u SFI-u jer je to prava stvar. Za skoro dve decenije koliko SFI postoji, sada Vam predstavlja nekoga, ko je voljan da Vas na pravi način nauči da zaradite dodatni prihod kao samostalni Internet marketing manager... posao je jedinstven jer se radi iz udobnosti svog doma.

Jedna od stvari koje zaista volim kod SFI je, da Vas nikada neće usloviti da nešto kupite ili uložite sopstveni novac. Većina sličnih kompanija ima takve zahteve... uslovljavaju Vas da nešto kupite ili da uložite odredjenu količinu novca.

Ali sa SFI, ima toliko dobrih stvari, koje možete da radite pored prodaje, uz malo rada, truda i angaživanja uspeh je zagarantovan, i rezultati Vašeg rada će vremenom sami doći prirodno! Zato SFI pruža izvanrednu obuku i alat, nije bitno da li imate iskustva u marketingu ili ne. Jednostavno treba da se uključite u njihov dokazan sistem i krenete sa radom.

SFI E-trgovina (prodavnica) TripleClicks.com, je veliki deo paketa koji je tu samo za Vas. TripleClicks je jedan od najbrže rastućih i najpopularnijih e-komercijalnih sajtova na internetu danas.

Počevši od Vašeg prvog dana,kao SFI distributer, možete da zaradjujete naTripleClicks-u. Ali stvarno! Preko 90.000 proizvoda iz celog sveta, 24-sata Vam je dostupno, razne aukcije, ekskluzivna muzika za download, kao i niz velikih on-line igara,samo su deo onoga što čini TripleClicks tako posebnim. TripleClicks ima nešto za svakoga - i to ga čini na mreži prodaje - unosnim i zabavnim!

Ali najbolji deo o SFI,je taj da još nije ni zagrebao površinu onoga što će verovatno postati u narednih 10 godina. Njihov potencijal je van granica! I zato Vas pozivam da mi se pridružite i SFI grupi,danas počinje pretvaranje igre u profit. Zapamtite, ne postoje obavezni troškovi... i nema obaveza.

Još jedna stvar: Moj #1 posao u SFI je taj da pomažem distributerima kojima sam sponzor, jer je moj najveći uspeh ako Vas naučim da postanete uspešni. Kada se pridružite mom timu, u meni ćete imati posvećenog partnera i mentora, i spremna sam da Vam pomognem na bilo koji način.

Hvala, i nadam se da ćete se pridružiti mom timu uskoro.

Srdačan pozdrav

Tamara Pribaković

Kontaktirajte me

"Želimo li uspeti u ovom svetu, moramo najpre posedovati samopouzdanje, a zatim samopožrtvovanost".​