my costumer journey

JBL Carge 2+

probleem?

Elke keer als ik op het werk kom hoor ik het weer. het geluid van 100%NL. dit is helaas de enige zender die wij nog kunnen ontvangen op de radio, dit is tevens ook de lievelingszender van mijn baas.

informatie

Ik was dus op zoek naar een bluetooth speaker. dit omdat wij onze mobiel niet bij het werken er bij mogen hebben en deze dus in de kas ligt. De speaker moest minsten een accu hebben van acht uur, omdat onze langste dienst acht uur duurt. hij moest waterafstotend zijn omdat ik in een wasstraat werk. Ook wilde ik een redelijk goed geluid. Met deze specificaties ben ik naar de Media Markt site gegaan en ben gaan kijken welke merken er uit rolde. hierdoor kwam ik al gauw uit bij een JBL of een UE speaker. omdat deze binnen de prijsklasse valt en waterafstotend zijn.

evalueren van de alternatieven

Ik kwam dus uit bij twee merken die in de prijs klasse vielen. Met dit idee ben ik naar de Media Markt gegaan samen met mijn broertje die dj is en veel verstand heeft van apparatuur. Wij zijn nar de Media Markt gegaan omdat je hier ook kan testen. ik ben dus gaan kijken bij de UE speaker als eerste omdat deze onderwater kan en een lagere prijs had dan de JBL. ook ben ik nog bij Philips box wezen kijken maar deze viel snel af omdat de prijs te hoog was of de kwaliteit te laag. toen ben ik gaan kijken bij de JBL. hier had ik vrij veel keus en ben dus meerder boxen met elkaar gaan vergelijken door ze uit te testen in de winkel en de specificaties te vergelijken.

aankoopbeslissing

Terwijl ik de verschillende boxen aan het vergelijken was zag ik een grote bak met aanbiedingen liggen. daar lag je charge 2+. Deze ben ik gaan luisteren en met mijn eisen gaan vergelijken. hij paste er precies bij en was nu voor een leuke prijs.

Dus toen heb ik hem gekocht

Big image

evaluatie na de koop

Ik ben zeer tevreden. Hij werkt goed de accu werkt ook na behoren. Laad snel op en er komt nog steeds mooi geluid uit. Ook is hij er draagbaar en is mijn probleem op het werk opgelost. kortom een goede koop.