Música per Créixer - Eulàlia Abad

Per a educadors de nens de 0-5 anys

NIVELL 2B

El Mètode Música per Créixer, creat per Eulàlia Abad, és fruit de la seva llarga experiència com a mestra especialista de música de 0 a 5 anys. El mètode s'estructura a través de 14 Unitats dividides en dos nivells.


Adreçat a: Professorat d'educació infantil, primària, mestres especialistes de música de 0-5 anys, pedagogs, estudiants de música, estudiants de pedagogia musical, mestres d'alumnes de 0-3 anys de llars d'infants, guarderies, escoles d'infantil, professors de música d'escoles de música o professorat d'ensenyaments de règim especial.


Metodologia: El curs tindrà una gran part d'aplicació pràctica i una part teòrica (bases). A través de 14 Unitats treballarem una programació concreta aplicable a l'aula amb els exercicis corresponents. Cada unitat es desenvolupa al voltant d'un instrument. S'estructura en 2 Nivells: 1 (1A i 1B) i 2 (2A i 2B).


Objectius generals:

-Sensibilitzar els nens a través de la música aplicant el mètode "Música per créixer"

-Donar eines i recursos musicals i pedagògics específics als formadors de 0-5 anys per millorar la pràctica docent.

-Presentar nous materials que els permeti d'ampliar la seva programació diària a l'aula.


Material: Lliurament de: material didàctica escrit, programació amb els objectius musicals i generals, articles de diversos pedagogs, bibliografia, exercicis de les unitats, Cd's de les unitats.


Impartit per: Eulàlia Abad i Isabel Corbella

Eulàlia Abad: Cantant i pedagoga musical, treballa a diferents escoles d’educació infantil i escoles de música de Barcelona des de fa molts anys. Especialista en infants de 0 a 3 anys, ha creat una metodologia pròpia: "Música per créixer". Actualment imparteix tallers i xarrades en diversos centres de Catalunya a educadors/es, monitors, pares i totes les persones interessades en iniciar la música als més petits també fa alguns tallers i xarrades a Educadores infantils i de Magisteri a la Universitat de Barcelona departament dirigit pel Doctor Josep Gustems. Treballa permanentment en l’elaboració de material musical didàctic. Col·labora amb els cursos de formació continuada de “El Musical” des del 2002, iniciant un nou camí amb seminaris i tallers de música i valors. També pots consultar www.eulabad.net


Isabel Corbella

Professora de llenguatge musical i cant coral, ha treballat durant molts anys a escoles de música i a la llar d’infants i escola d’educació infantil “El Jardinet” del Prat de Llobregat on va tenir el primer contacte amb el mètode “Música per créixer” d’Eulàlia Abad. Actualment treballa a l’Institut Escola Artístic Oriol Martorell.

Pel que fa a la seva formació, té el títol superior de Llenguatge musical, el Certificat Dalcroze, el Diploma Willems, també ha realitzat un Postgrau en Musicoteràpia i els diferents cursos de “Música per Créixer”.Preu: Cada Nivell costa 198 Euros.

*Reconegut pel Departament d'Ensenyament per a Docents.

*Curs bonificable per empreses.


Lloc: El Musical - Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - www,elmusical.cat

NIVELL 2B - FEBRER 2017

Unitats 8,9,10


Dates: 4 i 18 de febrer de 2017

Horari: de 9,00h a 14,00h i de 15,30h a 18,30h


A) Repàs dels Objectius i Apartats del mètode

B) La música en edats de 3 i 4 anys

C) Com utilitzar el material didàctic en les diferents edats

D) La importància de l´audició, el moviment i l´expressió


Continguts:

1. Cançons per cantar (expressar o relaxar)

2. Audició i reconeixement dels instruments (piano, guitarra, flauta,violí,arpa,acordió,trompeta.)

3. L’audició de la música clàssica i altres músiques diverses

4. Xilofon i campanes afinades (Audició i participació)

5. Els contes musicals, audició i representació

6. El ritme, els instruments de percussió, les danses i música del món

7. Relaxació estàtica/relaxació en moviment

8 Organitzar una classe amb nens/es de 3 i 4 anys amb diferents exercicis


*Al finalitzar, els alumnes presentaran un projecte (DVD,unitat didàctica i memòria) i se’ls entregarà el Certificat final d’Aptitud Pedagògica Música per Créixer.


**Requeriments NIVELL 2: per inscriure't a aquests cursos necessites haver fet el Nivell 1B o bé 4 Seminaris de l'Eulàlia Abad. És indiferent si curses primer el Nivell 2A o 2B. Per tenir el títol del Segon Nivell has d'haver fet el 2A i 2B (és igual l'ordre en què ho cursis).


PREU: 198 Euros