Topcoat Construction Limited

Topcoat Construction Limited (TCL Associates): Oppnå null feil i anstendighet og ugyldige Works-tjenester

Siden tid uminnelig er bygge strukturer av mange former en viktig komponent av menneskelig streben. Det er en nødvendig del av behovet for å beskytte menneskers liv, eiendom, husdyr og landbruksprodukter fra elementene og andre negative påvirkninger. I dag, men strukturer er mer enn bare fasiliteter med funksjonell verdi, men også gi estetiske eller dekorative glede å deres eiere og brukere.


Likevel, konstruksjon, som forberedende kulinariske arbeidet i kjøkkenet, krever mange kjedelig, skittent og selv tunge oppgaver før den er fullført for menneskelig konsum. Ikke alle har fasthet samt kreativitet å oppnå så krevende jobb full tilfredshet siste brukere.

Topcoat Construction Limited har mange års erfaring og har også kompetanse til å gi anstendighet fungerer og Void egenskaper innen nødvendig tidsramme og innen avtalte budsjettrammer ifølge utbredt kvalitetsstandarder.


Det har tatt de mange år for selskapets operative team til å utvikle sin konstruksjon prosedyrer å så finjustert presisjon at kunder er sikret å oppnå sine mål helt.


The TCL Associates Group anstendighet & tomrom lagene har en testet utmerket track record av tjenester for sine kunder og har oppnådd forbedret nivåer av lønnsomhet i forhold til kvalitet, tid og kostnader. Dette er oppnådd av lagene gjennom følgende fremgangsmåter:


-Første undersøkelse utført av TCL Group inkludert rom datablad og losji fotografier

-Spesifikasjon av verk utført av TCL Group anstendighet/ugyldige standard og kvalitet kontrolleres av klienten takstmann.

-Vurdering og fjerning av asbest utført av TCL Group

-Lås endre og søppel fjerning

-Elektriske & mekaniske arbeider inkludert sertifikater

-Assosiert byggearbeider

-Bosatt valg utført av våre bosatt liaisonoffiser

-Tidlig leietaker ugyldige visninger foran fungerer ferdigstillelse

-Bosatt velkomstpakke

-Alle arbeider er pre inspisert av TCL og overlevert med Zero defekter


The TCL Group driver sin virksomhet basert på prinsippet om rett første gang og Zero defekter. Konsekvent har gruppen demonstrert dette gjennom pågående prosjekter på anstendighet og Void works-programmer. Dette er oppnådd ved:


-Tar kollektivt ansvar fra lagmanageren ned nettstedet agenter.

-Opprettholde og forsterke disse standardene ved regelmessig overvåking og verktøyet boksen snakker.

-Ta en proaktiv tilnærming i stedet for en reaktiv tilnærming.

-Lytte til klient tilbakemeldinger og kontinuerlig forbedring av tjenester


Denne enkle, men effektive system av prosedyren har hjulpet Topcoat Construction Limited svare på behovene til sine kunder og levere kvalitetstjenester forventes av selskapet og sine produkter. Oppnå Zero defekter kan høres ut som en umulig oppgave å oppnå; Likevel, med Topcoat Construction Limited, det er en vanlig utfordring som en prestasjon.