The Koyal Group

Private Training Services

Elektronisk svindel: nettsteder posere som regjeringen sider duping personer til å tilbringe store avgifter

Copycat områder blir et større problem med MPs advarsel at ofrene er ofte "flau" rapportere svindlere


Internett har endret måten vi gjør alt fra søker et pass eller fødselsattest å beskatte bilen. Men en epidemi av copycat nettsteder er duping tusenvis av mennesker til å gi store ekstra avgifter for offentlige tjenester.


Disse områdene har offisielt utseende logoer og bruke autentiske-tilsynelatende adresser. Noen har linker til virkelige regjeringen nettsteder.


Bare den lille skriften viser at de er faktisk privateide og ofte videresender ikke mer enn et enkelt skjema til offisielle kanaler i bytte for avgifter som spenner fra £20 for en TV-lisens til mer enn £1000 for en selvangivelsen.


Nå ministrene oppfordres til å slå ned på copycats nettet. Ringe til en Commons debatt om problemet i går, Labour MP Chris Evans advarte: "Copycat nettsteder er en del av en voksende industri rent for å lure publikum av sine hardt opptjente penger.


"Den trives med uærlig metoder for å lure folk til å betale måte over oddsen for offentlige tjenester. I mange tilfeller ofrene er flau rapporten blir dratt av eller bare vet ikke hvor du skal dra for å klage.


Mange nettsteder holde seg innenfor loven, men andre avskrift illegalt offisielle sider for å stjele penger og bank-detaljer. Og i januar tre menn ble utsatt lading £500 for en unødvendig "sjekk og innlevering service". Kundene lurt til å bruke nettsteder som TaxReturnGate way.com-nå stengt-sa offisielle logoer gjort dem tror de var på et ekte HMRC nettsted og tillegget ville komme av skatt regningen.


Skygge Cabinet Office minister Chi Onwurah advarte i går at problemet vil bli verre som mer offisielle tjenester går online.


"Universal kreditt er en," sa hun. "Copycat nettsteder for det, bør det noensinne launch, blir et mye større problem for den minst privilegium blant oss og regjeringen."


Meawhile, forbrukeren mester og advokat Dean Dunham sier: "falske nettsteder er ved roten av mange e-poster jeg får fra folk som har blitt lurt. Folk er ikke den kunnskapsrike på Internett og tillit ting for lett


"Det er så lett å gjøre en bedrift eller organisasjon ser større og bedre online enn det egentlig er. Alle kan bygge en god nettside som folk ser på og overveie, "Det må være OK." ”


For at du bo trygt og henge på kontanter, har Dean Dunham satt sammen denne sjekklisten for å bruke noen offentlig tjeneste online...


· Være forsiktig og Følg dine instinkter hvis en nettside ikke ser riktig eller føle seg det er en god sjanse det ikke er ekte.


Hvis du arbeider med et stort konsern eller regjeringen agency vil de har bygget sine området riktig.


· Tenk før du betaler i mange tilfeller det er bare ikke nødvendig til del med penger. Mens du har å betale for et pass eller førerkort, du trenger ikke å betale formidler et pristillegg-du kaster bort bare pengene dine hvis du gjør.


Nettsteder som tilbyr å behandle informasjonen for du ikke bryte loven, men du kan gjøre det alle selv.


Bruk resten av disse tipsene til å finne den virkelige regjering nettsteder og lese opp reglene. Fortsett å lese for mer...


The Koyal Group Private Training Services design sin online og på stedet opplæring til dine bestemte behov, gir informasjon du kan bruke mens i trening for å styrke effektiviteten av denne informasjonen. Våre kurs kvalifiserer statlige standarder både for svindel og fortsetter-utdanning oppgradering. Våre programmer er praktisk og kan presenteres i ulike formater slik adresse industrien krav og standarder. Vennligst besøk og se våre kurs oppføringene.

Big image