Hva er årsak til ubalanse & sykdom?

1.FOREDRAG i serien Kroppen din snakker til deg! Lytter du?

TORSDAG 5. OG MANDAG 9.SEPTEMBER

Big picture

Hvorfor er så mange slitne og føler at kroppen går for halv maskin?

Jeg er av den oppfatning at kroppen har evnen til å reparere seg selv, hvis den blir gitt de rette forholdene for optimal ytelse. Hvis den ikke oppnår optimal ytelse, må vi da spørre oss; HVORFOR?

La oss gå inn i detektiv-rollen og undersøke hva som kan være årsaken - fordi det er alltid noe som ligger til grunn.


Målet er å inspirere, motivere og øke interessen for å lære mer om din egen kropp og hva den forsøker å kommunisere til deg.

Kroppen din snakker til deg! Lytter du?


 • Hvorfor er det så mange som er i ubalanse, som ofte føler seg slitne, ikke i form, mangler energi eller opplever at kroppen aldri kommer ovenpå?
 • Hva er opprinnelig årsak til sykdom?
 • Hvem er din beste doktor? Hvorfor er det så? Hva er doktorens oppgave?
 • Hva er smerte, egentlig?
 • Hvilke teorier bygges vestlig medisin på? Hvordan har de spilt en rolle for dagens tro og overbevisning?
 • Hvordan bygger kroppen seg på ny? Hvor raskt skjer det? Hva betyr dette for oss?
 • Har du lyst til å lære hvordan du kan håndtere det som skjer i kroppen din? Og enda viktigere hvorfor det som skjer skjer?
 • Når kom antibiotika? Hvilken rolle og effekt har det hatt på oss?
 • Hvordan foregår livets syklus? Når fikk denne syklus relevans for helse og sykdom?
 • Hva har miljøet i jorda med miljøet i tarmen å gjøre? Hvorfor er dette miljøet så viktig å forstå?
 • Har du lyst til å leve mens du lever? Da med god livskvalitet?


Om du finner noen av disse spørsmål interessante, er dette foredraget for deg.

Alle ønsker vi ei helse med gode kvaliteter. Og forståelse av de prosesser som foregår i ens egen kropp burde være av aller høyeste interesse. Dette er et foredrag som kan gi deg en dypere forståelse og en inspirasjon, som kan gi motivasjon til å ta tak i egen helse.


Dette foredraget er første del i en foredragsserie med tittelen Kroppen din snakker til deg! Lytter du? Som er blitt til etter et mangeårig brennende ønske om å dele av kunnskap og erfaringer om temaet.


Helsa er det viktigste du har :-)


(Bildet her er fra et av maleriene til Akiane Kramarik)

Big picture

Hva er årsak til sykdom?

Thursday, Sep. 5th, 7pm

1 Falkenborgvegen

Trøndelag

TIDSPUNKT: Torsdag 5.september og Mandag 9.september, begge dager starter foredraget kl. 19.00. Samme foredrag holdes på to ulike dager, slik at du som ikke kan torsdag, kanskje har anledning mandag.


VARIGHET: ca 1 1/2 time


STED: Sirkus Shopping Kjøpesenter, Falkenborgvegen 1, 3.etg, Trondheim. Foredragslokalene ligger til høyre når du kommer opp i informasjonsskranken.


PÅMELDING: Betaling er påmelding. Påmelding er bindende.

Vipps: 46924841, til konto: 4202.15.43246 (husk skriv navn), eller på betalingsterminal ved oppmøte eller kontant (gjerne med eksakt beløp) ved oppmøte.


PRIS: Rask påmelding før 3.september kr: 320,-/person.

Påmelding fra og med 4.september til og med foredrags-dagen: 390,-/person

Big picture

Foredragsholder

Cathrine er daglig leder og jobber som terapeut ved Stjernklinikken i Trondheim.

Cathrine er utdannet Sivilingeniør fra NTH i Trondheim, har bachelor i Akupunktur TCM med tradisjonell kinesisk medisin, har grunn- og mellomfag i vestlig medisin, er Soneterapeut, Mikroskopist, og har ledererfaring fra flere år i forsvaret. Hun ble sertifisert innen helhetsmedisin fra Whole Health Medicine Institute i San Francisco i 2019, ved Dr.Lissa Rankin.


Som terapeut jobber hun med å skape balanse i kroppen, både fysisk, psykisk, mentalt og spirituelt. Hun søker å finne hvor årsaken til sykdom (ubalanse) sitter, slik at det kan gjøres endringer som varer. Hun motiverer til bevisstgjøring av tanker, ord, handlinger og valg. Som resulterer i at den enkelte ser SIN vei, SINE muligheter, og SITT potensial i et sterkere lys.


Hun tar i bruk flere behandlingsformer og reiser rundt med sitt mikroskop, samt holder ulike foredrag for å bidra til å spre kunnskap om alle kroppens aspekter og gjenoppvekke bevisstheten om den krafta (det lyset) vi alle besitter for å ta styring i eget liv og i egen helse.

Cathrine formidler også forskning om et av de største gjennombrudd innen forskning på helse i vår tid.


Hennes misjon er å bistå til økt bevisstgjøring omkring kroppens kommunikasjon med sin "eier" innen aspektet helse og ytelse.


Hennes visjon er å være en budbringer for bevisstgjøring om kropp og helse gjennom formidling, inspirasjon og engasjement. Og oppnå at flere får det bedre i sin hverdag både fysisk, psykisk, mentalt og spirituelt, og at budskapet bringes videre fra person til person.


Hun er av den oppfatning at kroppen er konstruert slik at den gjør alt den kan for å holde seg mest mulig vital. Dette forutsatt at kroppen blir gitt det den trenger for å bygge nye friske celler, reparere de som repareres kan og eliminere de som ikke holder mål.

Hun tar gjerne på seg detektivhatten for å bistå i å lete etter svar dersom en kropp fortsatt sliter med en utfordring.