over mij

Chloé Kroeze

familie

Ik heb twee zussen Dominique (19) en Raquel (17), me zussen zijn heel belangrijk voor me zonder me zussen zou me leven er heel anders uit zien.. ze zijn er voor me in onzekere tijden en ik weet dat ik altijd naar hun toe kan en als ik ergens mee zit en ik wil alleen zijn snappen ze dat en dan laten ze me ook echt alleen. Me zussen zijn me grote voorbeeld, me zussen zijn natuurlijk niet de enige in me familie. Ik heb gelukkig nog 2 opa’s en oma’s, 2 geweldige nichten, een lief neefje en met tantes en ooms niet te vergeten. Ik ben graag dichtbij me familie voor in tijden zoals nu, als het even niet goed gaat zijn we er voor elkaar.

Big image

Leuke dingen in het leven

Mijn hobby’s zijn handbal en zingen, handbal doe ik een hele lange tijd en ik vind het nog steeds leuk. Zingen doe ik gewoon thuis 24/7, ik heb vroeger op musical gezeten maar dat redden ik helaas niet meer. Handbal is het leukste wat er is, ik doe er zo hard me best voor en hou dat vol. Ik vind handbal echt super leuk.
Ik vind met vrienden afspreken ook leuk, je kan echte vrienden vertrouwen en dat vind ik fijn. Dat je alles kan zeggen zonder dat ze dat door gaan vertellen.
De bovenstaande dingen doe ik vaak en gaan mij zeer gemakkelijk af, veel makkelijk dan dingen voor school dan stel ik het zo lang mogelijk uit, dit is voor mij vrijheid.

Big image

School

Nu even een stom onderwerp.. school.. tjaa moet ook gebeuren he. Ik vind dat school te veel van ons verwacht, ze denken dat wij alle tijd van de wereld hebben. Ik moet beter leren plannen want misschien ligt het wel aan mij dat ik er zo over denk, aangezien ik echt geen concentratie heb. Concentratie zou ik graag willen hebben, maar dat ik me moeilijk kan concentreren ligt ook wel aan mijn doorzettingsvermogen. Dat moet ik dit jaar echt gaan gebruiken. Leren is een groot probleem voor mij, ik kan geen lange stukken tekst uit me hoofd gaan leren ik moet iets doen, maar dat kan natuurlijk niet bij een vak als levo of geschiedenis. Volgend jaar zou ik graag goeie cijfers willen hebben dat lijkt me super fijn, ik zou gewoon alles willen weten want als ik nu iets nit weet ga ik uit op me intuïtie maar dat is vaak niet zo goed.
Big image

Toekomst

De toekomst, word het een mooie toekomst? Een slechte toekomst? Je kan het niet weten want de toekomst een groot vraagteken. Ik ben van mening dat je zelf niks kan doen aan de toekomst. Als iemand iets aan de toekomst zou kunnen doen was dat nu wel gebeurd , er spelen erge dingen in de wereld zoals oorlog. Ik kan niet begrijpen hoe een oorlog ontstaat het slaat helemaal nergens op. En niemand kan hier iets aan veranderen, vooral ik niet het enige wat ik zou kunnen doen is niet pesten en er voor zorgen dat niemand dat doet om me heen zo kan er een band ontstaan en zien mensen misschien in dat het niet nodig is om te pesten of om een oorlog te voeren. Natuurlijk is een oorlog veel erger dan pesten maar ik kan niks aan de oorlog doen.


Ik denk dat iedereen wel een toekomstdroom heeft, en ik denk ook dat iedereen wel weet dat de beste utopieën zijn. Mijn toekomstdroom is het genezen van alle soorten kanker over de hele wereld. Vroeger besefte ik natuurlijk niet veel hoe kanker werkte maar de laatste tijd heb ik er best veel mee te maken. Een kennis van mij heeft darmkanker en me oma heeft longkanker ik hoop zo dat er snel iets tegen kanker komt zodat alle mensen die kanker hebben worden geneest.


Het laatste waar ik het over ga hebben is hoe ik na de dood herinnerd wil worden. Dit was een vraag waar ik heel lang over na moest denken, want ik realiseer me niet dat ik ooit dood ga en ik wil er liever ook niet over na denken ik zie wel hoe de toekomst me brengt. Maar ik denk dat ik herinnerd wil worden als een spontane meid, die vaak lacht want lachen is gezond!

Chef'Special - In Your Arms (Official Video)