Pomozimo drugima

Pomoc onima, kojima je to zaista potrebno

Pomoc je neophodna
Tragicne okolnosti, nemastina, sociopatsko ponasanje cesto su razlozi zbog kojih deca i mladi moraju da promene svoju porodicnu sredinu. Ceste price o odrastanju bez roditelja treba da nas opomenu da u nasem drustvu uvek ima mesta za razumevanje i podrsku..

Nase malo moze biti mnogo za one koji nemaju nimalo.

Jesen je vec u nasim domovima, ali ne mora biti u nasim dusama. Ucinimo razliku i pomozimo najpre srpskoj deci u nasim zemljama na Balkanu, onima koji su bez nade. Otvorimo nasa srca, i setimo se decice koja bez roditelja ocekuju zimske dane, a dolaze Bozic i Nova Godina, praznici koji se provode sa porodicom u toploj i porodicnoj atmosferi,a oni ce biti sami, ta cinjenica boli...Ako shvatimo da je ovaj svet deo nas, i mi deo njega, shvaticemo da je , uprkos losim stvarima, pun dobrote, ljubavi, razumevanja,dobrih i cestitih ljudi koji zele i mogu da pomognu onima kojima je pomoc neophodna.....Jer i nase malo nekome znaci mnogo.

Treba napomenuti da je Majka Tereza preko 45 godina sluzila bolesnima, siromasnima, deci koja su ostala bez roditelja. Ona je prilokom dobijanja Nobelove nagrade izjavila :"Ovo je predivna prilika u kojoj svi zajedno mozemo proglasiti veselje zbog sirenja mira, veselje ljubavi koju dajemo jedni drugima i veselje i znanje da su najsiromasniji od siromasnih nasi braca i sestre".

Web koji mozete posetiti

Pitanja

Sva pitanja koja zelite da postavite u vezi sa donacijom obuce, odece ili novca, mozete postaviti na nasem sajtu.