Fortuna Privata

Laat geld voor jou werken

Speel het spel dat de rijken hun kinderen leren, wat de lage- en middenklasse niet doet.

Speel het CASHFLOWSpel om:


  • Uw Financiele Intelligentie te ontwikkelen

  • Vaardigheden van boekhouden en risicobeheer te ontwikkelen

  • Strategisch denken te ontwikkelen

  • Kansen te zien die je niet eerder zag

  • Leer uw financiële vrijheid te creëren

  • Breek uit je oude denkpatronen over geld

  • Verleg je focus op kasstroom (cashflow) in plaats van uw inkomen uit loon. (Die ene verschuiving zal je blijvende vrijheid schaffen in plaats van gevangen te zitten in een baan die uw tijd en arbeid vraagt.)

Het spelen van het CASHFLOWSpel zal je besluitvormingsproces veranderen en uw financiële toekomst enorm verbeteren.


Begin uw reis naar Vrijheid
-
Speel het CASHFLOWSpel

Nu kunt je leren wat de rijken WETEN, dat jij nu niet weet. Je kunt hebben wat de rijken HEBBEN, dat je nu niet hebt. En je kunt de strategieën van de rijken ERVAREN, en dat allemaal zonder dat het jaren duurt om ervaring op te doen.

Mensen die het CAHSFLOW ™ spel spelen denken en werken anders dan diegenen die het niet hebben gespeeld. Ze zien kansen die anderen niet zien. Ze hebben vertrouwen in risico's nemen die anderen zenuwachtig maken of helemaal niet nemen. Zij nemen beslissingen gebaseerd op andere criteria dan de meesten.


Door mee te spelen met de club Fortuna Privata zul je in staat om regelmatig te spelen, elke keer verschillende lessen te leren om uw vermogen te verhogen en de verliezen te voorkomen die veel beleggers eerst moeten ervaren.

Daarnaast kunt u een vliegende start van de financiële leercurve maken van uw familie en vrienden, door hen te tonen hoe het spel gespeeld wordt. Je zal hen het onbetaalbare geschenk geven van wakker worden met een nieuwe manier van werken met geld en te ervaren wat het is om een overvloedige financiële toekomst te hebben.

Drie/vier maal per maand

Zaterdag van 19u00 tot 22u30
Zondag van 9u00 tot 12u00 en 13u00 tot 16u00
Data: ... of via de website
Lokatie: nog te bepalen

Kostprijs: 25 euro per avond, 100 euro voor 5 avonden.


Gegarandeerd plezier en ontspanning.

“You’re only poor if you give up. The most important thing is that you did something. Most people only talk and dream of getting rich. You’ve done something.” ― Robert T. Kiyosaki

Fortuna Privata - Uw Persoonlijke Financiële Leraar

Robert Kiyosaki zegt: "Hoe meer je het spel speelt, hoe rijker je wordt."
Hoeveel zou het u waard zijn om een financiële leraar te hebben die u levensechte ervaring zou geven zonder dat u uw eigen geld riskeert? Die u leert hoe de rijken denken zonder af te zien van hartverscheurende fouten die rijken maakten bij het rijk worden? Dat jaren van vallen en opstaan om te leren wegvaagt? Zou het jou €10.000 waard zijn? € 20.000? Meer?

Nu kan u uw financiele leraar al hebben vanaf €25. Met de bonus van een netwerk van gelijkgezinden, nieuwe vriendschappen die uw financiële dromen ondersteunen en meer aanvullende informatie binnen uw bereik.


Je hebt geen academische achtergrond nodig, het samenspel leert u dat.

Na twee keer spelen heb je de basis onder de knie, na tien keer heb je uit je grootste fouten kunnen leren en zijn er nieuwe neuropatronen in je hersenen gevormd waarmee je kansen ziet en inzicht hebt om geld voor jou te laten werken. Minimum 10 keer spelen is dus sterk aangeraden.


Onze missie:
"De financiële intelligentie van de lokale gemeenschap te verheffen door het bevorderen van persoonlijke groei door middel van educatie en relaties te ontwikkelen die de leden ondersteunen en aanmoedigen om hun financiële doelen te bereiken."


Rich Dad Poor Dad - Listen to the Complete book Online for FREE

Korting

Opstartpromotie: 100€ voor 7 avonden

Affiliate: 1 gratis avond bij aanbrengen van nieuwe deelnemer

Bezitters van het spel Cashflow 101 of Abundance spelen gratis mee als ze het spel ter beschikking stellen.