Ik over 20 jaar

Elise Rijs

Persoonlijkheid

Mijn persoonlijkheid over 20 jaar is denk ik niet veel veranderd. Hoe ik nu ben opgevoed heeft mijn persoonlijkheid deels gevormd en dat zal niet meer veranderen. Je persoonlijkheid wordt ook gevormd door dingen die je mee maakt en dat kan nog wel veranderen. Waarschijnlijk zal mijn persoonlijkheid wel wat veranderen naar mate ik ouder wordt maar dat ligt ook aan wat er op mijn pad komt. Wel word ik volwassen en krijg ik meer verantwoordelijkheden, dat zal je dan waarschijnlijk ook wel merken aan mijn gedrag.


Opleiding / Cursussen

Nadat ik mijn vwo diploma heb gehaald wil ik een jaar naar Afrika om vrijwilligerswerk te gaan doen. Als ik terugkom ga ik studeren, waarschijnlijk in de richting rechten, economie of management.


Huis

Als ik een goede baan heb en genoeg geld gespaard heb ga ik opzoek naar een eigen huis of misschien samenwonen. Voor dat ik aan kinderen begin wil ik graag in Amsterdam of Alkmaar wonen. Wanneer ik kinderen krijg wil ik in Oosterbeek wonen, in een mooi en groot huis waar mijn kinderen veilig kunnen opgroeien.


Werk

Na mijn studie ga ik een goede baan zoeken. Waarschijnlijk wil ik de kant rechten, economie of management op, maar dat ligt aan de vervolgopleiding die ik wil gaan doen.


Gezin

Later hoop ik dat ik twee kinderen krijg, als dat niet lukt dan wil ik graag twee Indonesische kinderen adopteren. Ook wil ik graag een hond, een Samojeed, want die verharen nauwelijks.

Big image