Oslo Hud og laserklinikk

Fjern pigmentering og bekjemp aldring

Faktorer som påvirker huden


Det er mange faktorer som kan påvirke hudens utseende og tekstur. Alt fra genetisk til miljø- og kroppslige faktorer. Huden er en av de mest sensitive kroppsdelen som blir påvirket av ulike faktorer.


Aldring og innvirkning på hudens overflate

Aldring er en av de største grunnene til at huden mister sin originale tekstur. Ikke alle av oss er begavet med et ungt utseende i mange år, når vi blir utsatt for ytre påvirkninger; huden vår er den første som møter de ytre påvirkningene.

Når det gjelder aldring, pigmentflekker, endringer i hudfargen og rynker, er noen av de problemene som vanligvis forekommer folk. Men vi kan bli kvitt dem til en viss grad ved å velge riktig kosmetisk pleie.


Pigmentering- kan behandles


Pigmentering, forekomst av pigment; fargeforandring. Fargeforandring i huden kan skyldes økt produksjon av melanin(f.eks. på grunn av soling), økt antall pigmentceller (lentigo), eller i sjeldne tilfeller andre fargestoffer. Her er noen av de beste kosmetiske behandlingene som du kan bekjempe problemet:

• IPL behandling

• Obagi NuDerm

• Kjemisk peel


• Fraksjonell Laser


Hvordan fjerne aldersflekker


Aldersflekker oppstår på grunn av pigmentering og de er klassifisert som leverflekker, fregner, melasma etc. Det kommer av opphopning av melanin. Man behandler pigmenteringsproblemer på ulike måter.


Behandling for å eliminere leverflekker


Leverflekker forårsakes på grunn av overeksponering for sollys og økes med alder. Det gir flere endringer i hudfarge og leverflekker bør behandles i tidlig stadiet.

Hvordan bli kvitt solar lentigo?


Kjemiske peelinger er en av de beste behandlinger for å bli kvitt solar lentigo. Denne metoden bidrar til å fjerne døde hudceller og gir sunnere hud.

Hvordan Obagi Medical Kremer kan være til nytte?

Det er en multiløsning for å behandle en mengde hudproblemer, fra akne til rosacea, skolskade på ansiktet og brystet, etc. De forskjellige Obagi medisinske kremene er laget for å gi positive endringer for bredt spekter av hudproblemer og for å forbedre hudkvaliteten. Produktene er trygge å bruke og er testet på alle typer hud.

Sørger for en helhetlig hudpleie

Oslo Hud- og laserklinikk er det ideelle stedet som tilbyr skreddersydde løsninger for mange hudlidelser. Ring eller besøk oss, vi har et bredt utvalg av behandlinger for å ta vare på huden din.

Konklusjon

Hudpleie har blitt mer betydningsfull i disse dager. Vi må beskytte huden fra ulike faktorer og forhindre tidlig aldring. Å få riktig behandling til rett tid er den beste måten å få beskyttelse for huden din og bekjempe aldring.