Notícies d'última hora

Recull de notícies que ens passen i ens interessen a 5è B

16-04-2013

Comencem el tercer trimestre

Desprès de vacances hem començat el 3r trimestre amb ganes.

El Carlos ens ha dit que ens hem de posar les piles i que ens hem de treure l'encanteri amb el que vam acaber trimestre passat.

Per això aquest trimestre ens ho currarem molt.

Foto Some rights reserved by pasukaru76

Gran derbi

El Dimarts 9 d'abril de 2013, vam jugar un partit a l'hora del patí (11: 00). Jugàvem l'equip del Facebook contra els Dracs de plata, l'equip que va guanyar va ser el Facebook, van guanyar 2 a 0.
El primer gol el va marcar una de les noies, la Sara, per sota de les cames del porter. A continuació ha marcat un noi, l'Oriol.
L'equip de Facebook ha aprofitat l'oportunitat perquè l'equip que guanyava passava a la semifinal.
Sort companys!!

El flautista de Constantí

Aquest any estem redactant contes adaptats, agafem un conte clàssic, el Flautista d'Hamelin, i fem servir les mascotes de les biblioteques del poble, la municipal i la de les dues escoles, per ser els personatges principals.
Aquest conte el van començar els nens de 5è de l'escola del Centcelles i l'hem acabat d'escriure nosaltres. Ara la classe de 5è A ha de fer les il·lustracions.
Per la setmana cultural es presentaran les 8 històries que hem redactat entre els alumnes de cicle mitjà i els de cicle superior.

Acabem els Pop-Ups

Durant unes setmanes hem estat treballant en uns Pop-Ups, ens ha quedat prou bé, tot i que els podríem millorar més.

Quan vam acabar els pop-ups vam fer una presentació per explicar les tècniques que havíem fet servir per fer els nostres contes o endevinalles, desprès el Carlos ens va fer una foto a cada parella.

Ara estem escrivint unes cartes als nens de P3, P4 i P5 per poder anar a llergir els nostres contes si ells volen.


Pop Ups

Aprenents d'alquimistes

El dia 7 d'Abril de 2013 vam començar un Tema Nou de Medi. L'Alquímia. En aquest tema treballarem la matèria i les seves propietats.
Segur que farem algun experiment. De moment hem mirat que diu el llibre i hem respòs a 10 preguntes que en va posar el Carlos per saber que en sabíem del tema.
Comencem la part pràctica, ja hem de fer parelles i hem de portar una serie de material per intentar fer uns experiments i comprovar alguna característica.
Aquest tema promet ser molt interessant!!!!!
Foto Alguns drets reservats per Serisa_tog

Colònies a Prades, preparem la marxa

El dia 10 d'abril anirem de colònies a Prades, els que anem estem molt contents i nerviosos, perquè creiem que serà divertit.

No sabem el que ens trobarem allí, segur que serà molt divertit, també sabem que dormirem separats els nens i les nenes, que hi haurà discoteca per 5è i 6è i que farem moltes activitats.

A P5 també vam anar, peró segur que ens divertirem mes aquest any.

Els que no van de colònies també s'ho passaran molt bé perquè faran altres activitats que no farem els que estem de colònies o no vindran al cole. Segurament tindran més pati.

Tant si anem com no ens ho passarem molt bé.