Nieuwsbrief OnlineBijles

Voor het beste resultaat!

Beste ouders,

In deze nieuwsbrief wordt uitgelegd wat wij als OnlineBijles voor u kunnen betekenen. Daarnaast worden er een aantal tips gegeven die voor u als abonnee belangrijk kunnen zijn. U heeft als lezer ook het voordeel om gebruik te maken van de unieke actie, die we alleen aan de lezers van deze nieuwsbrief aanbieden.

Online ondersteuning met een doel

OnlineBijles

Uw kind of kinderen hebben soms hulp nodig bij hun schoolwerk. Als ze ergens niet uitkomen is het prettig om extra uitleg te krijgen en daarna weer verder te kunnen. OnlineBijles helpt uw kind of kinderen bij het beantwoorden van vragen en het helpen van verdere schoolproblemen. Het uiteindelijke doel is dan ook dat de leerlingen zich zelfstandig kunnen redden op het gebied van schoolwerk. In samenwerking met studenten van de Rijksuniversiteit Groningen worden de vragen van uw kind of kinderen snel beantwoord via de OnlineBijles applicatie. Kijk op www.OnlineBijles.com voor meer informatie.

Wist u dat?

U via de OnlineBijles applicatie precies kan volgen wat uw kind of kinderen doen. U kunt precies zien met welke vakken ze moeite hebben en wat voor beoordeling ze geven aan de studenten die hun vragen beantwoorden. Het voordeel van deze beoordeling is dat wij als OnlineBijles meer kwaliteit kunnen bieden aan uw kind of kinderen.

Speciale aanbieding!

Normaal kost de OnlineBijles applicatie eenmalig 20 euro, maar voor u als lezer is deze applicatie helemaal gratis! Ga snel naar www.OnlineBijles.com voor de actie en vul deze unieke code in!


Uw unieke code is: HFHJD32


Met vriendelijke groet,


Thymen Osinga

OnlineBijles

Teveel nieuwsbrieven? U kunt u hier afmelden