Tabara tantrica la Marea Neagra

Sa traim intr-o mare familie, conectati cu natura

Big image

Iti doresti o schimbare in felul in care vezi senzualitatea, sexualitatea si relationarea cu polul opus, iar aceasta sa duca la o schimbare reala in experientele tale ? Vino cu noi la mare, la soare, la distractie si la experiente tranformatoare !

Daca vrei sa fi timp de 6 zile intr-o comunitate primitoare, sa te bucuri de o padure magica de pini la 20 de metri de Marea Neagra, sa te distrezi si sa-ti descoperi potentialul ascuns din tine, intr-o interactiune naturala, fireasca, plina de iubire cu ceilalti paricipanti, locul tau este in aceasta tabara.

La 25 de kilometrii de Vama Veche, in Bulgaria, pe malul marii exista o padure magica de pini care in perioada 4-9 septembrie ne asteapta ca a 3-a oara la rand s-o exploram si s-o inveselim.
Vom locui in corturi si pentru o perioada ne vom intoarce la simplitatea vietii traita in natura si vom manca legume si fructe gustoase, nemodificate genetic.
Este o zona naturala, salbatica, neorganizata in camping si nemodelata de mana omului.


Experienta editiilor precedente ne-a aratat ca in acel spatiul de siguranta, incredere si de deschidere multi dintre voi reusesc sa lege prietenii si relatii profunde. Pe langa relatiile deosebite de mai scurta sau mai lunga durata sa creat si contextul profund al unor casatorii ( cate una la fiecare editie). Pentru mine aceste relatii profunde au fost feedback-ul cel mai important in reusita creeri acelui spatiu de siguranta, incredere si de deschidere.

Aceasta tabara se adreseaza acelora care vor sa faca o calatorie in lumea magica a naturii, a tantrei, al echilibrului si vor sa se conecteze cu bucuria interioara. E o tabara pentru acele persoane care isi doresc experiente profunde dar fara sa simta apasarea seriozitatii.
Vrei sa experimentezi profunzimea relatiei dintre un barbat si o femeie fara sa implici asteptarile si atasamentele tale emotionale si sexuale ? Vrei sa vezi cum poti include acest tip de experienta si in relatiile tale ? Vino in aceasta tabara !
Tantra accepta viata in totalitatea ei, ne reconecteaza cu esenta noastra si ne conduce spre profunzimea Fiintei. Din momentul in care ne putem bucura de noi insine cu tot ce ne-a dat natura, aripile bucuriei si a entuziasmului se vor deschide si vom redevenii fiinte libere care celebreaza viata, capabile sa ne iubim si sa oferim iubire.
In aceasta tabara vei face o calatorie de explorare a unor noi dimensiuni a deschiderii fata de corpul tau si o redescoperire a propriei senzualitati naturale.

Nu va fi o tabara numai cu exercitii clasice de tantra. In lumea moderna in care traim consider ca o abordare mai practica a tantrei, in sensul de a fi utilizate in viata noastra de zi cu zi, este mult mai utila.
Tabara va fi una practica si experimentiala desfasurata in totalitate in natura pura. Vom folosi exercitii simple care ne vor aduce multa bucurie si prin care vom intra in contact cu corpul si cu Esenta noastra. O intalnire autentica cu tine si cu ceilalti te vor pune in legatura cu cele mai profunde dorinte ale inimii tale. Se va crea o atmosfera de respect si siguranta in care te poti deschide catre experiente profunde de vindecare.
Prin miscare, atingere, dans, tehnici de respiratie si meditatii ghidate vom crea un spatiu profund de vindecare si deschidere catre propria noastra energie a bucuriei si a vitalitatii.
Cu ajutorul energiei marii vom fluidiza energia sexuala si ne vom vindeca de vinovatie si rusine, doua stari care duc la stagnarea energiilor in zona abdominala.

Vom folosi cunostintele stravechi din artele martiale ezoterice ca sa accesam puterea interioara si sa aprindem focul nostru interior, acesta dandu-ne incredere in sine si curajul de a intra in acele experiente ale vietii care ne scot din zona noastra de confort si ne duc catre o evolutie reala.


Tehnicile folosite:

- Dans tantric
- Calatorii interioare
- Exercitii de respiratie
- Tehnici de centrare in inima
- Masaje tantrice si de vindecare
- Exercitii de activare a energiei sexuale
- Exercitii din arte martiale ezoterice
- Meditatii de conectare cu elementul pamant, apa, soare si aer

- Rescrierea subconstientului
- Diverse exercitii tantrice
- Teatru energetic
- Jocuri interactive

- Tehnici de cladire a increderii in partener


Am ales perioada inceputului de septembrie din mai multe motive: in aceea perioada turistii nu mai sunt intr-un numar mare si vom avea intimitatea necesara crearii spatiului nostru specific, nu mai este caldura excesiva din iulie-august dar este vreme frumoasa, iar temperatura marii este ceea mai buna.

Gazda voastra va fi Zsombor Vagacs Keresztes.
Zsombor este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii noua ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza experientelor avute metode simple si eficiente de transformare interioara si autocunoastere, indrumand persoanele interesate in aventura Vietii.
A invatat tehnicile tantrice alaturi de doi discipoli ale lui Osho: Homa si Mukto.
Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes pe
https://www.facebook.com/keresztesvzsombor

Cand ?

De luni 4 septembrie ora 14.00 pana sambata 9 septembrie ora 14.00

Unde ?

Pe malul marii Negre in Bulgaria, intr-o padure de pini la 25 km de Vama Veche in natura pura.

Vom crea conditii decente de trai cu dus si toleta chiar daca vom fi intr-o zona in care nu exista numai natura.

Satul cel mai apropiat este la 2,5 km unde exista magazine si restaurante.


Pentru mai multe detalii si inscrieri contactati-ma pe mail: vagacskz@gmail.com sau la telefon 0757-491520. Pentru inregistrare este nevoie de achitarea unui avans de 300 Lei. Locurile sunt limitate la maxim 30 !

Contributia voastra este de 690 lei, iar pentru cupluri, studenti si elevi 590 lei.
Pentru mancare, pentru toata perioada de 6 zile va fi nevoie de 150 lei pe persoana.

Primii 10 inregistrati vor beneficia de o reducere de 90 Lei !!!

Cu corturile si cu masinile de transport ne vom organiza astfel incat fiecare dintre voi sa poata ajunge in tabara.
Pe perioada taberei nu se vor cosuma bauturi alcoholice !

Va imbratisez cu drag !

Zsombor

Big image