Hoe GastBLIJ ben jij?

Big image

Zakelijk vloggen, iets voor uw bedrijf?

''Welkom, mijn naam is Frits en neem graag een kijkje achter de schermen en kijk mee in de keuken van uw bedrijven. Ook ga ik in gesprek met gasten en ga op zoek naar bijzondere verhalen, ervaringen en belevenissen van personeelsleden. Maar ik ben ook op zoek naar activiteiten en evenementen in de omgeving van uw bedrijf. Kortom de camera draait, het Vloggen is begonnen!"

Daar word je blij van!

Vloggen voor de zakelijke markt die GastBLIJheid, service en gastbeleving hoog in het vaandel hebben staan. Blijf niet achter, werk met ons samen aan een 4 K-filmkwaliteit vlog voor, en over uw gasten. Niet alleen jongeren maken gebruik van vlogs. Ook steeds meer bedrijven in de GastBLIJheidsindustrie maken er gebruik van. Het is de ideale manier om uw bedrijf een nog beter gezicht te geven. Vloggen is een onderdeel van uw online marketingstrategie. Om alles goed op elkaar af te stemmen is het van belang om een contentkalender te maken. Uw contentkalender zorgt ervoor dat er altijd op tijd updates online hebt staan en dat alles op elkaar is afgestemd, Overleg-Vloggen-Studio.
Big image

GRATIS Pilot t.w.v. € 200,-

Hoe GastBLIJ ben jij? Er gingen u al meerdere bekende Nederlandse hotelketens en vooraanstaande attractieparken voor met het Vloggen. Maar ook de entertainmentindustrie laat graag zien door middel van Vlogs wat er voor naar ook achter de schermen schuil gaat. Graag komen wij met u in gesprek om te kijken of wij bij u een geheel vrijblijvende en op maat gemaakte GRATIS Pilot Vlog t.w.v. € 200,- kunnen draaien. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!