BP Holdings Tax Management

Burde du egen virksomhetens lokaler?

Bedriftseiere som for tiden leier lokalet glipp potensielt av millioner av dollar ved å ikke kjøpe eiendelen og plassering i selvstyrte super fondet å kreve tilknyttede skatte- og økonomiske fordeler.


Statistikk fra australske skattekontoret viser ca $54 billion er investert gjennom SMSFs i ikke-bolig. Ca $17 milliarder er investert i boliger bygninger.


Mange bedrifter er klar over betydelige skatte- og økonomiske fordeler forbundet med å drive sin virksomhet fra lokale eid av deres SMSF. Bedriftseiere som kjøper en bygning de for tiden leier har potensial til å plassere seg i en sterkere finansiell posisjon for fremtiden.


Å plassere bedriftens lokaler i en SMSF gjør smart bedrift sans leie bygningen tiltrekker betales til SMSF. Det er også større firmaet Kontinuiteten med aktiva og SMSF samarbeider.


Det finnes en rekke skattefordeler av å plassere bedriftens lokaler i en SMSF. For eksempel egenskapen utgifter, inkludert interesse regning og avskrivning godtgjørelse er fradragsberettiget, som betyr at skatt på inntekt eller SMSF bidrag kan bli redusert. I tillegg kan eiendom holdt lenger enn 12 måneder bare medføre salgsgevinster 10 prosent eller bli skattefritatt hvis SMSF i pensjon fase.


Næringseiendom er generelt sett på som en høy avkastning investeringer, og dermed leie kan brukes som en betydelig kontantstrøm injeksjon direkte i fondet.


Under den SMSF regressrett lån ordninger, kan opp til 70 prosent lånes for forretningslokaler.


Driftsmidler og SMSFs kan samarbeide godt til betydelig fordel eier hvis en strømlinjeformet strategi er vedtatt.


Nedenfor er fire tips når du ønsker for å kjøpe kommersielle lokaler for forretningsbruk gjennom en SMSF:


· Vet tallene knyttet til eiendelen. Eiendelen overleve som en solid investeringsmulighet som står på sin egen fortjeneste?


· Forskning gjennomsnittlig avkastning, vekst og ledigheten priser i området. Fastslå hvilke fasiliteter er i området for å støtte aktivum vekst, som skoler, kjøpesentre, industrielle og detaljhandel.


· Identifisere en klar økonomisk strategi både personlig og for virksomheten, som inkluderer mål på kort, mellomlang og lang sikt.


· Avgjøre hvor mye kan lånes. Hvor mye ville bli betalt ved å leie næringslokaler versus interesse repayments Hvis anleggsmidlet ble kjøpt? Hvor mye kan virksomheten råd til å bruke på et aktivum?


Rett fra kilden