de Equinesioloog

beter bewegen met en zonder mijn paard

Dé oplossing!

Wil jij van je (pijn)klachten af? Kom je maar niet verder in jouw sport? Of ben je gewoon op zoek naar advies of begeleiding voor jezelf en je paard? Boek nu jouw afspraak bij 'de Equinesioloog'!


Equinesiologie [eki-nesio-logie] gaat over het bewegen van het menselijk lichaam in samenhang met de motoriek van het paard. Equinesiologie betekent letterlijk 'bewegingsleer van het lichaam samen met paard'.


'de Equinesioloog' is een zeer ervaren en gecertificeerde trainer-fysiotherapeut die zich heeft gespecialiseerd binnen de paardensport. Sinds 1996 behandelt hij mensen met (pijn)klachten, geeft advies over sport en houding, verzorgt trainingen voor mensen met (lage) rugklachten, bekkeninstabiliteit, balans-, coördinatie- en krachtproblematiek. Van beginners tot topsporters, iedereen kan profiteren van de kennis en kunde van 'de Equinesioloog'.

de Equinesioloog in actie

Via equinesioloog@gmail.com maakt u een afspraak met 'de Equinesioloog'. Informatie over tarieven, openingstijden en maatwerkprogramma's krijgt u ook via deze weg. Het is uiteraard ook mogelijk om te bellen op 06-24356450. 'de Equinesioloog' staat 7 dagen per week voor je klaar!