Janosh Nieuws

Activeer jouw potentieel!

Big image

Lief, bijzonder mens,

Als je jezelf de vraag stelt:

Haal ik het maximale uit mijn leven?


Oftewel: gebruik jij jouw volledige potentieel? Grote kans dat er dan een radartje wordt geactiveerd. Een stem die zegt: ik kan nog veel meer dan ik werkelijk laat zien. In de komende maanden gaat dit thema spelen. Meer dan ooit zul je de drang voelen om naar jouw innerlijke stem te luisteren. Dit is waar mijn nieuwe hologram over gaat: Innerlijke Stem. Ik nodig je uit om er contact mee te maken, zodat het onbewuste deel in jou dat nu nog niet wordt aangesproken, wordt geactiveerd.


In deze nieuwsbrief meer wegwijzers om in contact te komen met jouw hart en je goddelijke potentieel.


Van hart tot hart,


Janosh

Big image

Nieuwe code: Innerlijke stem

We herkennen allemaal dat stemmetje in ons dat vertelt wat we wel of niet moeten doen. Vaak zijn het tegenstrijdige boodschappen die we krijgen, alsof je hinkt op twee gedachten. Aan de ene kant heb je de hartfrequentie: liefdevol, positief en opbouwend. Het is de stem die de waarheid spreekt en jou de juiste weg wijst. De andere stem is de saboteur: destructief en dominant. Je herkent deze stem als je geneigd bent om snel te oordelen en mensen en situaties op afstand te houden. De saboteur is erbij gebaat om vooral niet uit je comfort zone te stappen maar op safe te spelen. Leer het onderscheid tussen deze twee frequenties te maken en je zult altijd in staat zijn om te kiezen voor wat jouw groei het meest bevordert. De frequentie van Innerlijke stem helpt je om positieve en negatieve boodschappen uit je onderbewustzijn te begrijpen en te kiezen voor waar jouw hart naar uitgaat.


Ook te bekijken in Janosh App.

Big image

Verwacht: Energy Box

Eind deze maand verschijnt in onze collectie de waanzinnige Energy Box! Janosh noemt het zijn 'treasure' en dat is aan het ontwerp af te zien. Deze Energy Box met 123 kaarten is dé tool om jezelf en anderen te inspireren. Het bevat alle codes van Janosh, elk met een eigen titel, beschrijving, blauwdruk en frequentie. De geometrische patronen helpen je om contact met je onderbewustzijn te maken en elk persoonlijk proces te versnellen, of het nu gaat om groeien, verwerken, loslaten, handelen of iets anders.


De Energy Box zal eind september in onze voorraad verschijnen. Reserveer 'm nu via de webshop en ontvang bij je Energy Box een persoonlijke boodschap van Janosh!


Bestellen / meer informatie >>

Big image

Janosh App: betaal nu ook met iDeal

Op veler verzoek van mensen die Janosh App willen gebruiken, is er nu de mogelijkheid om met iDeal te betalen. Vanaf nu kun je naar de webshop om voor 3 of 6 maanden een abonnement te nemen. Je krijgt dan een activeringscode die je in de app kunt gebruiken om je account te upgraden. Handig voor iedereen die gewend is om i.p.v. met creditcard via iDeal te betalen.