Nieuwsbrief Agnetencomedie

Een beeld van een man - Speelseizoen '13-'14 - Nr 2-Jan '14

Agnetencomedie speelt 'Een beeld van een man'

Toneelvereniging Agnetencomedie uit Peer legt de laatste hand aan de productie 'Een beeld van een man'.

Een extravagante barones en een verstrooide baron wonen op een klein landgoed en hebben al een kok met keukenmeisje in dienst, een speciale butler, een duffige secretaresse en een niet op te voeden tuinjongen. Toch zoekt de barones nog een echtpaar voor tuin- en keukenwerk. Maar ondanks de zeer aantrekkelijke advertentie komt geen enkel echtpaar zich aanbieden. Wel komen, elk apart, Jaak van Mieve City en Josefien van Briegel solliciteren… Krijgen zij de job, of blijven ze aan de dop? De barones is zeer kunstminnend en koopt alles wat met Napoleon te maken heeft. Vandaag wordt het levensgrote beeld van haar idool geleverd en nog voor het op de sokkel staat, wordt het al beschadigd. Er moet vlug een tijdelijke oplossing gevonden worden zodat niemand iets van het ongelukje merkt.

Ingrediënten in overvloed voor een avondje lachen onder leiding van regisseur 'Den John' en co-regisseur Marjolein Pepels. De regie-assistentie is in handen van Wies Schreurs en Veerle Bergmans in de productiechef.

The cast

Van links naar rechts de 'actrices en acteurs' die in 'Een beeld van een man' in de heel aparte personages kruipen.

Avy Geelen, Boud Grieten, Evi Grieten, Jenny Hendrix, Koen Wellens, Lieve Scheelen, Suzan Agten, Ricky Schreurs, Thomas Vanhove en Nele Poorters.

Bovenaan tevens Jochen Didden als 'beeld'.

Reserveer nu je kaarten

De voorstellingen van 'Een beeld van een man' vinden plaats op 14, 15, 21, 22 en 28 februari en 1 maart, telkens om 20 uur in de Bovenzaal van het College in Peer.

Kaarten reserveer je telefonisch, via Tel. 011 63 27 56.

Contact info

Kaarten reservatie kan altijd telefonisch op 011 63 27 56.