TURISM

get turistic!

Big image

Cum sa Gasesti Oferte Bune de Cazare in Europa

Avand in vedere ca economia este destul de subreda si venitul pe cap de locuitor pare de multe ori insuficient si pentru traiul de zi cu zi, ce sa mai spunem de vacanta, este din ce in ce mai important sa gasim oferte de cazare foarte bune la cazare. Vestea buna in materie de hoteluri este ca in ceea ce priveste costurile de cazare este ca acestea sunt strans legate si de cererea de cazare. Astfel ca, mai putini calatori inseamna si mai multe oferte disponibile pe piata. In continuare va vom prezenta cateva ponturi despre cum sa gasiti hoteluri in Europa la preturi bune. Daca te-ai saturat de hoteluri all-inclusive sau pur si simplu vrei sa cheltuiesti mai putin pe cazare, iata cateva idei:


Liciteaza pentru un loc de cazare intr-un hotel din Europa

Multe persoane apeleaza la un astfel de proces pentru a-si planui vacanta. Nu l-am folosit niciodata, insa am multi cunoscuti extrem de multumiti de o astfel de varianta. Cu toate acestea, trebuie sa aveti in vedere faptul ca nu veti putea afla decat la finalul licitatiei numele hotelului unde urmeaza sa va cazati, fiindu-va dezvaluita inca de la inceput decat zona aproximativa unde este situata respectiva unitate de cazare.


Chiar trebuie sa rezervati fiecare hotel pentru vacanta pe care o planuiti?

Nu sunt un mare adept al rezervarii hotelului. De obicei fac rezervare pentru prima si ultima noapte de cazare a vacantei. De obicei fac rezervare de cazare in locuri speciale de care am auzit. Insa, uneori pur si simplu conduc prin zona pentru a descoperi ceva nou, chiar daca vorbim despre luna iulie. In Europa, majoritatea garilor abunda in hoteluri situate chiar in apropierea acestora. Daca ajungi la destinatie inainte de ora doua dupa-amiaza, vei avea posibilitatea sa alegi hotelul in care sa stai. Pe de alta parte, daca ai la dispozitie numai putin timp si nu vrei sa te deplasezi prea mult cu bagajele, probabil ca este mai indicat sa faci rezervare.


Si pana la urma care e treaba cu toti oamenii aia care ofera cazare in gara?

Coboara din tren in Venetia sau Roma si este foarte posibil sa fii pe data inconjurat de oameni care iti ofera camere de cazare. De multe ori iti for arata o brosura moderna sau pur si simplu o lista de preturi. Majoritatea calatorilor cu experienta iti recomanda sa nu apelezi la un astfel de serviciu. Dar stiti ce? Sunt obosit si cineva se ofera sa imi care bagajele pana intr-un loc care pare sa faca banii si se afla intr-un cartier ok, unde merg frecvent. Aminteste-ti. Poti oricand refuza o camera atunci cand o vezi. Doar ai grija si fii cu bagare de seama cand te afli acolo.