Accesarea energiilor feminine

pe linia strabunelor- Calatorie samanica- traditia siberiana

Big image

O cantitate mare de energie feminina este blocata din cauza legaturilor noastre neechilibrate cu mama, bunica si tot lantul matern al strabunilor nostri.

Ca sa avem acces la aceste energii valoroase este important sa ne deschidem si sa simtim iubire, recunostinta si apreciere pentru strabunele noastre. In realitatea vietii cotidiene avem multe blocaje karmice in interactiunile noastre cu mama sau bunica. Ele vin din fricile, atasamentele, conditionarile si credintele noastre. Aceste blocaje ne diminueaza conexiunea cu Mama Pamant.

Aveti posibilitatea sa experimentati energiile feminine in corpul vostru, in fiinta voastra, fiind purtati de ritmurile tobei samanice.
Aceasta calatorie interioara ne ajuta sa ne deschidem pentru a vedea calitatile divine ale strabunelor noastre si sa putem aprecia iubirea, compasiunea si intelepciunea lor. Prin acest fel putem accesa energiile feminine blocate in aceste legaturi karmice foarte profunde.
Cu ajutorul tobei samanice vom calatorii in alte dimensiuni al Existentei, avand acces la programele din subconstientul nostru, intelegandu-le si transformandu-le inspre binele nostru suprem.
Atentie ! Acest eveniment se adreseaza in egala masura si barbatilor. Si ei au partea feminina a Fiintei lor care are nevoie sa fie accesata si echilibrata.


Gazda voastra va fi Zsombor Vagacs-Keresztes .
Zsombor Vagacs-Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii noua ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza experientelor avute metode simple si eficiente de transformare interioara si autocunoastere.
Acum foloseste aceste unelte simple in sesiuni de consiliere, iar cu ajutorul workshopurilor si a taberelor, indruma persoanele interesate in aventura Vietii.
Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes pe
https://www.facebook.com/keresztesvzsombor

Cand ?
Joi 2 februarie la ora 18.30


Unde ?

Brasov- Str. Lunga nr 250 et 3. Deasupra Bancii Transilvania, al treilea interfon de sus.


Pentru mai multe detalii si inscrieri contactati-ma pe email: vagacskz@gmail.com sau telefon 0757-491520.


Contributia voastra este de 50 Lei.


Va imbratisez cu drag !

Zsombor