gel uv unghii

Lampa uv gel unghii ma ajuta sa am unghii impecabile?

Se inmoaie pensula in lichidul acrilic apoi in doza cu pudra acrilica si se formeaza un amestec de forma unei bilute cu care se modeleaza initial varful unghiei prin miscari de batatorire, modeland forma de zambet a unghiei, in cazul in care creezi o manichiura frantuzeasca. Inainte de a forma urmatoare biluta, se curata pensula.Atunci cand vrem sa indepartam de tot unghiile false trebuie sa avem foarte mare grija la pilirea acestora sa nu afectam unghia naturala prea tare. Si lasam unghiile sa creasca, iar pe masura ce cresc, se taie cate putin lunar, pana cand se elimina gelul complet. Eu consider ca aceasta este varianta cea mai buna de a scapa complet de gel.

Unde gasesc lampa uv gel de unghii?

Insa atunci cand cand vrei sa folosesti aceasta lampa in calitate de profesionist trebuie neaparat sa detii o lampa uv cu extrafuntii care are mai multe tuburi uv ce da un randament mult mai mare, si face ca timpul de intarire al gelului sa fie mult mai scurt. Aceste lampi UV fac ca gelurile aplicate sa se intareasca pe unghiile naturale, facandu-le foarte rezistente, cu o stralucire proprie si cu calitatea de a nu se zgaria.Atunci cand folositi acest gel pentru unghii trebuie sa avetii in vedere si intretinerea lor. Perioada de intretinere a acestora difera in functie de persoana pentru si de viteza de crestere a unghiilor. Insa si calitatea acestui Gel unghii influenteaza foarte mult durata cand o sa se faca intretinerea acestora.

In aceeasi perioada indienii se foloseau de henna. Ei, isi vopseau unghiile in preajma diferitelor ceremonii sau festivaluri. Acest produs a ajuns si la egipteni. Decorarea unghiilor se facea dupa rangul pe care il aveau. Cei cu rang inalt aveau unghiile rosii-portocalii, cei cu un rang scazut isi vopseau unghiile albe.Popularitatea lacurilor pentru unghii a crescut pe la inceputul sec. xx prin aparitia posterelor publicitare. De atunci lacul de unghii sau oja cum i se spune mai popular, a devenit un lucru de care femeile nu se pot lipsi. Daca vrei o manichiura impecabila si de durata, dar ai unghii fragile, predispuse la rupere sau plesnire, o idee buna ar fi sa incerci unghiile cu gel. Iata ce ar trebui sa stii inainte sa faci o vizita la un salon de manichiura.

Ce Gel unghii sa folosesc?

In anumite cazuri, atunci cand lungimea unghiilor ne permite sau la cererea expresa a clientei, se poate aplica gel pe unghia naturala, fara prelungire din tips sau pe sablon( constructia din gel ) . Daca unghiile naturale sunt puternice se poate aplica gel pe unghia naturala intr-un strat mai subtire, pentru un look cat mai natural, iar daca acestea sunt subtiri, se aplica gel pe unghia naturala intr-un strat mai gros, pentru a conferi structura si rezistenta.Dupa acesta succesiune de pasi rezulta o aplicatie cu aspect natural si rezistenta in timp. Ca si in cazul unei aplicatii de unghii false, dupa ce aplicam gel pe unghia naturala, putem aplica oja colorala, french, nail art pictat, ojat permanent sau strass-uri, in functie de dorinta clientei. Unghia sanatoasa are culoare roz foarte putin opacizat, datorita puternicei vascularizari a patului unghial care transpare prin placa unghiala. Deasemenea unghia sanatoasa nu prezinta pete , benzi pigmentare sau puncte de alta culoare.

Kit unghii Gel uv

Se foloseste un buffer delicat pentru a indeparta luciul unghiei naturale. Aici este momentul in care trebuie sa ai mare grija incat sa nu insisti prea tare cu pilirea din moment ce poti distruge patul unghiei naturale. Excesul se indeparteaza de pe unghie. In crearea de unghii acrilice, patul unghiei se poate extinde cu ajutorul sabloanelor pentru unghii sau se pot folosi tips-uri pentru unghii. In cazul in care unghia este roasa sau taiata din piele, se recurge a contructia cu ajutorul sablonului. Tipsurile sunt taiate cu ajutorul unui cleste la lungimea dorinta, tinadu-se minte ca acestea se vor mai diminua dupa pilire. De cele mai multe ori, kit-urile de unghii false acrilice vin cu un primer, alteori primerul se regaseste in substanta lichida. Se aplica primerul pe portiunea de unghie ramasa libera si se asteapta sa se usuce.

Caut un Set Gel uv pentru unghii

Primerii sunt substante chimice precum acidul metracrilic care dizolva un strat subtire din unghie pentru ca rasina acrilica, aplica ulterior, sa aiba o aderenta mai mare pe suprafata unghiei. Rasina acrilica este preparata prin amestecarea prafului acrilic si a lichidului acrilic. In timp, unghiile acrilice cresc odata cu unghia naturala, motiv pentru care la doua-trei saptamani este necesara o sedinta de intretinere, in care tehnicianul de unghii va pili parte superioara a unghiei acrilice si o va umple cu acelasi amestec. Primul pas in a aplica unghii acrilice consta in igienizarea manilor pentru a fi sigura ca nu imprastii bacterii pe instrumentele de lucru sau produsele folosite. Al doilea pas consta in impingerea cuticulelor spre baza, utilizand un gel pentru indepartarea cuticulelor si instrumentul specific de impingere. Substanta acrilica nu este destinata pentru a se prinde pe piele.

Unghiile false din acril sunt unele dintre cele mai frecvent utilizate. Acest tip de unghii trebuie sa fie refacute la fiecare 3-4 saptamani. Daca iti doresti un aspect placut pentru unghiile artificiale, unghiile cu gel sunt o optiune. Pe manichiura se utilizeaza un gel acrilic si se tine sub lumina cu ultra-violete pentru a se intari gelul. Un alt mare beneficiu al unghiilor cu gel este faptul ca acestea nu trebuie ingrijite la fel de des ca celelalte tipuri de unghii false. Prima impresie este extrem de importanta, si foarte multi dintre noi ne uitam la maini si implicit la unghii atunci cand facem cunostinta cu cineva. Chiar daca nu suntem mereu la curent cu ceea ce se mai poarta in materie de unghii si manichiura, este bine sa respectam mereu principiile de baza in ceea ce priveste manichiura, pentru ca, la fel cum nu ne imbracam in rochie de seara la birou, nici nu putem sa ne vopsim unghiile in culori foarte indraznete intr-un mediu de business.

Acest gel pentru unghii a inceput sa fie din ce in ce mai folosit de doamne si doamnisoare, datorita avantajului ca nu trebuie sa mergi in fiecare saptamana la manichiura, deoarece acest gel de unghii rezista foarte mult si este cea mai buna alternativa. Atunci cand doresti o manichiura impecabila dar si de durata, insa ai unghii fragile, ce se rup foarte repede, este ideal sa incerci acest gel si ca ai informatii despre Gel unghii pret. Combinarea acestor substante formeaza o rasina tare care are aceeasi consitenta ca a unghiei. Singura diferenta intre unghiile cu gel si cele de acril, este ca cele cu gel contin polimeri care fac unghiile mult mai flexibile si mai frumoase.Acest gel se aplica prin doua tehnici: cu lumina UV, sau cu un activator de gel. Prima tehnica adica cea cu lumina UV presupune intarirea gelului prin asezarea unghiei sub un aparat cu lumina UV si trebuie tinuta acolo aproximativ 2 minute. Iar cea de a doua tehnica presupune aplicarea unui activator de gel unghi special, fie prin spray-ere, ori cu o pensula.

Tag: Gel unghii pret Gel uv Gel unghii