"Huis te Zeijen"

Nieuwsbrief 06-01-2016 #1

Beste geïnteresseerden

U heeft zich aangemeld voor een wekelijkse nieuwsbrief met hierin alle informatie rondom het project "Huis te Zeijen". Wij zullen u in deze nieuwsbrief wekelijks op de hoogte houden van alle informatie over het project. Ook er een mogelijkheid om per nieuwsbrief vragen te stellen over de besproken onderwerpen.

Ook is er een nieuwe online tool toegevoegd aan de website, namelijk de virtuele rondleiding.


Wij hopen u hiermee voldoende van dienst te zijn.

Alvast veel lees plezier!


Met vriendelijke groet,

Sophie andriol

Teamlid "Huis te Zeijen"

Virtuele rondleiding "Huis te Zeijen"

Het project "Huis te Zeijen" is in volle gang. Ook tijdens de vakantie is niet stil gezeten en is er een virtuele rondleiding ontworpen zodat iedereen alvast een kijkje kan nemen in de huizen. De virtuele rondleiding neemt u mee door een voorbeeld huis. Dit voorbeeld huis is een basis model en is naar eigen wens in te richten.
Zo kunt u gaan wonen!

virtuele tour door Huis te Zeijen

Interview met geïnteresseerde

Voor het project is een geïnteresseerde persoon geïnterviewd. Het interview is met toestemming van de persoon gepubliceerd. Persoonlijke informatie is weggelaten met uitzondering van de leeftijd.


Wat is uw leeftijd?

63 jaar


In wat voor soort huis woont u op het moment?

Ik woon in een normaal rijtjes huis met 2 verdiepingen


Verwacht u over 10 jaar nog in dit huis te wonen?

Nee, op het moment krijg ik steeds meer last met traplopen. Ik verwacht dat dit met de jaren achteruit gaat, waardoor ik de trap niet meer op kan komen. Daarom zoek ik nu naar een gelijkvloerse woning want ik wil niet in een zorginstelling terecht komen.


Welke 3 zaken vind u onmisbaar in een seniorenwoning?


  1. Hulpstukken zoals bijvoorbeeld een zitje in de douche
  2. Dat de woning gelijkvloers is
  3. Hulp mogelijkheden voor zorgSpreekt wonen op een erf u aan?

Ja, het geeft me het ouderwetste gevoel weer terug. Ik ben zelf ook op een erf geboren. Het was altijd gezellig als we naar buiten gingen (binnen ook hoor) want iedereen zat lekker buiten en je kon zo praatjes met iedereen maken en kinderen konden lekker met elkaar spelen.


wilt u meer van dit interview lezen? ga dan naar onze site www.projecthuistezeijen.nl en lees daar het volledige interview.

Even voorstellen!

Beste lezer,


Graag zou ik mij even willen voorstellen. Mijn naam is Pietje Pat en ik ben de marketing manager van Huis te Zeijen. Voor het project "Huis te Zeijen" voer ik verschillende onderzoeken uit en ben ik op zoek naar geïnteresseerden voor het project. Ik ben via de eigenaar Bert Pathuis bij dit project gekomen. Via deze nieuwsbrief wil ik iedereen op de hoogte houden van de ontwikkelingen van het project.

Indien u vragen heeft over het project kunt u altijd contact opnemen met de onderstaande gegevens.


Met vriendelijke groet,

Pietje Pat

U ontvangt deze email, omdat u heeft aangegeven om op de hoogte te willen worden gehouden over de stand van zaken over het project. Indien u deze mail niet meer wilt ontvangen kunt u zich uitschrijven via de onderstaande button