Wat een start!!!

en wat is er nog meer mogelijk?!

2016....

Het nieuwe jaar is voor mij met een echte dynamiek gestart

We hebben ondertussen al een prachtige Foundation class in Amsterdam gehad, daarnaast Right Voice for You Avond in Kaatsheuvel, Joy of Movement Avond in Amsterdam, Make your business THRIVE in Amsterdam, Namur en..Parijs!


Op dit moment ben ik in Zuid-Afrika om deel te nemen aan de Access 7-day class!

7 dagen lang class met Gary en Dain, veel bars en lichaamswerk uitdelen, vrienden ontmoeten en...verandering kiezen en creëren. YEAY!


In de komende periode na de 7 day zijn er wat interessante classes die opkomen.

EN het start al op de dag dat ik weer in Brussel land!

Big image

Nederlandse Telecall: How to Become Money Workbook!

Na de How to Become Money Workbook call in najaar 2015 in Engels en daarna in het Frans te doen, brengt Kalpana deze call nu in het Nederlands.Deze telecall serie met 5 calls is een verdieping in hoe jij werkelijk de energie kan worden die geld zal doen komen in je leven!

Wat als het hebben van geld zo veel meer gemakkelijk zou kunnen zijn dan je ooit hebt gekend ?
Als jij bereid zou zijn om meer te ontvangen in je leven, zou je dan meer geld kunnen ontvangen?
En als jij daadwerkelijk de energie van geld zou zijn, zou je dan ook meer ontvangen?

Ons standpunt over geld schept onze financieel werkelijkheid.

Hoezo meer keer?


Elke keer dat je de oefeningen in het werkboek doet, gaan er beperkingen, opvattingen, standpunten en overtuigingen verschuiven.
Als je het boek meerdere keren achter elkaar doet, gaan die sneller weg en kan je ook echt zien hoe jouw reacties op vragen veranderd zijn.

De bijdrage van de groep tijdens deze call is net zoals in een class: elk vraag die je stelt is een bijdrage voor iedereen. Hoe wordt het nog beter dan dit? !Op 15,22,29 Februari, 7&14 Maart van 20-21.30
Meer info en inschrijven:
http://www.accessconsciousness.com/class_details.asp?cid=68517

Big image

Right Voice for You in Kaatsheuvel

Na 2 succesavonden Right Voice for You in Kaatsheuvel, doen we nu op 19 Februari een hele dag Right Voice for You! Gehost door Danielle Lous


We gaan de diepte in met de tools, je leert o.a. meer over energie stromen, over waar je jezelf stopt en dus jezelf inhoudt en tegenhoudt.

Mijn ervaring is dat een 1dagse class een hele bijzondere reis is met veel lol, lachen en zeer diepe plekken die worden aangeraakt...


Voor informatie en registratie: http://www.accessconsciousness.com/class_details.asp?cid=65449

Big image

Ook op 19 Februari...

Op de avond van 19 Februari geef ik nog een class!!

Het is een intro op mijn zelf gecreëerde Access class: Seduction of Embodiment


Tijdens deze intro kijken we naar je standpunten over je lichaam, over sensualiteit, over het ontvangen van oordeel, over je lichaam inzetten om meer plezier en mogelijkheden te creëren. Echt een powerhouse class voor degene die meer gemak en plezier willen vanuit en met hun lijf!


Hier wat reacties van mensen op deze class:


"Deze class heeft mijn besef van mijzelf, mijn lichaam en belichaming totaal verschoven. Ik loop anders, ik praat anders. Ik ben me ervan bewust datelke beperking die ik tegenkom niet van mij is. En had ik al gezegd: ik had z’n plezier!! Kalpana is een echte powerhouse, ik ben zo dankbaar voorhaar gratie, kracht en vriendelijkheid. De manier waarop ze belichaamt - echt zo inspirerend!”


"mmm seduction class met Kalpana was heerlijk! Hoe weer terug te vinden wat het is om je leven te dansen. Hoe letterlijk te voelen wat er met je lijf gebeurd als je je niet bewust bent van alles om je heen en hoe je kan kiezen om hier met meer bewustzijn mee om te gaan. Je lijf te bevrijden en in je eigen schoenen te staan. Lekker, lustig, los, gewoon jezelf voelen en ademen. Thanks Kalpana! <3"


Informatie en registratie: http://www.accessconsciousness.com/class_details.asp?cid=67527

Big image

Joy of Movement 1 Daagse Class

Na de zeer geslaagde 1 premiere van deze specialty class in Parijs en na een mooie avond in Amsterdam met de Intro, gaan we op Zaterdag 20 Februari de 1 Day in Amsterdam doen.


Tijdens deze class kijken we naar de standpunten over bewegen, over energie, over wat 'acceptabel' is met je lijf in beweging, en dat ruimen we lekker allemaal op!

We doen dit door clearings te doen, maar daarnaast ook door speciale bewegings opdrachten waarbij je zonder beperking, zonder oordeel en zonder resultaat-gerichtheid je lichaam laat bewegen zoals het wenst.

Kalpana weet als geen ander hoe ze lichamen tot bewegen kan aanzetten gezien haar achtergrond als choreografe. Deze capaciteit combineert ze met de Access tools. Wat er dan beschikbaar wordt, is een hele nieuwe ruimte. Eén waar je zonder oordel en vooral met heel veel vreugde je lichaam kan laten bewegen en genieten!


Voor informatie en registratie: http://www.accessconsciousness.com/class_details.asp?cid=66898

Big image
Ik kijk er naar uit om je weer te ontmoeten..misschien wel tijdens deze classes, of een privé sessie en zo niet, een andere keer!


With ease

Kalpana