Intensive Online

Extra mail

Big image

Lieve cursist,

Waarschijnlijk had je erop gerekend dat je vandaag aan de laatste fase zou beginnen, maar...


DAT STELLEN WE NOG EVEN UIT!


Hierbij geven we jou een extra week om alles uit het proces te halen! Kijk goed naar waar je staat en wat je tot dusver bereikt hebt. Is er nog iets dat je hebt laten liggen? Zijn er nog kansen om te benutten? Wacht je nog op reacties van mensen die jij om hulp hebt gevraagd? Duik er deze week bovenop om ervoor te zorgen dat de stappen die je reeds hebt gezet, nóg groter worden!


Ik zie je volgende week... bij de laatste fase.


Van hart tot hart,


Janosh

Oeps...

Als je vanaf nu probeert in te loggen, kan het zijn dat je even met grote ogen naar het scherm staart. Weet dat er niets mis is en dat je ons niet hoeft te bellen of te mailen! Het hoort allemaal bij de Intensive. Jouw proces gaat verder... hoe dan ook!

Jouw nieuwe cyclus!

Met de code Cyclus wil ik jou deze week inspireren om oude patronen definitief te doorbreken. Dat wat je met daadkracht hebt opgestart, mag niet meer beïnvloed worden door automatismen die je hebt aangeleerd in het verleden. Maak daarom gebruik van de activatie die online staat. Je kunt inloggen met het wachtwoord van Daadkracht: 558222. Deze blijft nog een week geldig.

Extra opdracht

Om je toch een beetje te helpen deze week gemotiveerd te blijven, geef ik je een extra opdracht. Dit is tevens om te voorkomen dat je terugvalt in oude gewoontes. Het is daarom belangrijk dat je deze week iets wezenlijks verandert in je dagelijkse leven. We moeten het proces gaande houden en aangeleerde programma's niet de kans geven om automatisch weer op te starten.


Ik geef je een paar voorbeelden van wat je deze week kunt doen:


  • Neem een andere route naar je werk.
  • Verander iets in de inrichting van je huis.
  • Zet 's avonds de tv uit en plan andere activiteiten, zoals een bezoekje, een keertje extra sporten of een lange wandeling.
  • Kies een andere supermarkt om je boodschappen te doen.
  • Draai de hele week muziek waar je anders nooit naar zou luisteren.
  • Verwen jezelf met een bad, sauna of massage.
  • Doe elke dag iets dat je nog nooit gedaan hebt.
  • Probeer elke dag iemand iets te vertellen over jouw droom.

Geen webcast

Deze week is er geen webcast. Fase 5 wordt daarom verschoven naar maandag 16 maart a.s.