Bokbierfestival Bokk'n en Dopp'n

Nu al een daverend succes!! 75 mensen hebben zich aangemeld.

Bokk'n en Dopp'n steunt Stoere Alexander

Nu al is het 1e Nijverdalse Bokbierfestival een verrassend succes! Wij als organisatie willen dit niet ongezien aan ons voorbij laten gaan. De opbrengst van dit festival wordt daarom geschonken aan het goede doel 'Stichting Stoere Alexander'.

Het doel van de stichting is het ondersteunen van de medische behandeling van Alexander en om hem de kans te geven te genezen van neuroblastoom kinderkanker.


Alexander jr. is een stoer, lief en vrolijk ventje van 2 jaar. Alexander is het zoontje van Barbara en Alexander ten Brinke sr. en het broertje van Fay (3) en halfbroertje van Meike (12) en Julia (14) uit Nijverdal. Eind mei 2015 kregen ze de schrik van hun leven. Alexander jr. bleek een neuroblastoom te hebben. Alexander heeft een ernstige vorm van neuroblastoom kinderkanker en tot overmaat van ramp ook nog uitzaaiingen. Inmiddels heeft hij meerdere chemokuren gehad en zijn er stamcellen geoogst.


Check ook de facebookpagina Stoere Alexander of de website www.stoerealexander.nl

Tot vrijdag 13 november!!

Het wordt dus een fantastische avond met verrassende bokbieren, heerlijk eten, goed gezelschap en flink wat te doppen...

Niet alleen voor de gezelligheid, maar ook een aandeel met z'n allen voor Stichting Stoere Alexander. Wij zijn nu al trots op de hoeveelheid aanmeldingen. Mochten jullie nog een vrije gift willen geven voor Stichting Stoere Alexander dan kun je deze deponeren in de collectebus bij de uitgang van het festival.

Alvast bedankt..

Big image