job -for-you

PUNONI NE SHTEPIN TUAJ! REGJISTROHU DHE FILLO TE FITOSH!

PUNONI NE SHTEPIN TUAJ! REGJISTROHU DHE FILLO TE FITOSH!

NE KETE KOMPANI AMERIKANE KERKOHEN PUNETOR SERIOZDHE MOTIVACION PER PUNE.

Të hapësh një biznes nevoiten të holla këtu nuk keni nevoj për investim fillestar regjistrimi është falas.

ÇFAR KERKOHET NGA JU?

TE KENI NJOHURI MESATARE NE KOMPJUTER, GJ. ANGLEZE PJESERISHT,DO TE KENI TRAJNIM FALAS MUAJIN E PARE.

BENI GRUPIN TUAJ DHE DO TE KENI FITIME AFATGJATE

KEMI FAQEN TJETER TRIPLECLICKS QE KA TE BEJ ME ONLINE MARKETINGUN

NGA ÇDO SHITJE JU DO TE KENI 45% E FITIMIT,NJEKOHESISHT MUND TE SHESNI DHE PRODUKET TUAJA E SHUME SHUME GJERA TJERA FITIMPRURESE.PER ME SHUM JU LUTEM REGJISTROHUNI NE LINKUN ME POSHT

http://www.sfi4.com/16203566/FREE