*JORNADES* MÚSICA I INFÀNCIA

- DIVENDRES , 16 de Juliol de 2021 -

Presencial o en streaming, tu tries!

EL VALOR DE LA CONFIANÇA I COMPLICITAT EN EL PROCÉS D'APRENENTATGE

Un any més tenim el plaer de convocar-vos a les JORNADES de MÚSICA I INFÀNCIA per a mestres, educadors i totes aquelles persones interessades.

Aquestes Jornades tenen l'objectiu d'incentivar la creativitat i fomentar l'educació en valors a l'aula. També volem oferir experiències i recursos que ajudin a millorar la pràctica docent i obrir una via de reflexió i experimentació a partir d'un tema. Ens agradaria que aquestes jornades fossin un punt de trobada al voltant de la música i l'educació per a totes els que hi participeu. Enguany hem triat com a tema que vincula totes les sessions "el valor de la CONFIANÇA i la COMPLICITAT en el procés d'aprenentatge" i, fent referència a aquest tema, us proposem:


  • 3 TALLERS amb plantejaments i propostes diferents

  • 3 CÁPSULES o Idees per treballar aspectes concrets a l'aula
  • 1 MASTERCLASS amb Dani Coma


Adreçat a: Ballarins, músics i docents de qualsevol etapa educativa.

DIA I HORARI

DIA: divendres 16 de Juliol de 2021

HORARI CURS: de 9:15 a 19:00

PROGRAMA

9:15 Presentació de la Jornada a càrrec d'Eulàlia Abad

MATÍ


9:30 a 11:00: TALLER: PUNTS DE TROBADA

A càrrec de Núria Palau

Vivim en un món on les idees, els elements i les situacions ens connecten. En aquesta sessió explorarem mitjançant l'espai, el cos, els objectes i els sons com podem arribar a establir un marc de confiança en el treball en equip i col·lectiu per assolir un objectiu comú: crear junts a través de l'expressió artística.


11:15 a 12:30: TALLER: COM AFAVORIR UNA RELACIÓ DE CONFIANÇA A L'AULA

A càrrec de Eugènia Arús

La mirada, el contacte entre els nens, la utilització de l'espai, el to de veu, etc. son elements a tenir en compte quan volem afavorir una relació de confiança a l'aula.

En aquest taller reflexionarem sobre situacions del dia a dia en les quals volguem potenciar la confiança i ens inventarem maneres d'abordar-ho musicalment.


12:45 a 14:30: TALLER: XXXT! ÉS UN SECRET!

A càrrec de Marta Canellas

Compartir un secret és emocionant! Ens inventarem cançons i jocs musicals al voltant d'aquesta idea per desplegar la complicitat i el joc cooperatiu a les sessions de música i moviment.TARDA


15:30 a 17:00 CÀPSULES

Propostes breus per ...


Per despertar l'escolta amb Marta Canellas (30 minuts)

Per treure vergonyes amb Eugènia Arús (30 minuts)

Per treballar en equip amb Núria Palau (30 minuts)

PUJAR A L’ESCENARI

17:30 a 19:00 MASTERCLASS A càrrec de Dani Coma


Un escenari és l'espai físic destinat a la interpretació de produccions d'arts escèniques. L'escenari acull els intèrprets mentre fan l'espectacle i fa de punt focal per al públic. Això vol dir que quan focalitzem tota l'atenció en un infant, l’estem pujant a l’escenari. I pujar a l’escenari, no és fàcil. La por, la vergonya, les inseguretats, la confiança... no és just que en nom de la música passem per alt totes aquestes sensacions i donem per suposat que a l’escenari tothom hi està còmode.

A PUJAR A L’ESCENARI no només parlarem d’això... sinó que intentarem reviure-ho juntes.

És una proposta d'alt nivell, fresca i inspiradora ideal per iniciar un nou curs en el qual de ben segur necessitarem consciència, empatia i no perdre l'alegria.


En Dani Coma combina la direcció escènica amb les classes d'interpretació. Actualment, és el Cap de Departament de l'àrea de Teatre de l'escola Coco Comin, mestre de l’Escola Billie Elliot que s’estrenarà la propera tardor a Barcelona i mestre de l'assignatura d'Interpretació i Escena del Conservatori del Liceu.

Creador i compositor del grup juvenil Macedònia i director artístic de Nada es impossible de El Mago Pop. Director escènic del Concert de Sant Esteve del Palau de la Musica els anys 17, 18 i 19 així com de múltiples espectacles amb els cors del Orfeó, el cor Lutiana i la productora Viu el Teatre.

També ha publicat un grapat de Cantates infantils amb Discmedi i contes amb l'editorial Bellaterra Musica.

www.danicoma.com


Us hi esperem!

PROFESSORES DEL CURS

PREUS I INSCRIPCIONS

PRESENCIAL O EN STREAMING


Preu tota la Jornada: 62 Euros (Matí, Càpsules, Masterclass)

Preu 1 Taller: 20 Euros (1 Taller + Masterclass)

Preu sols càpsules: 20 Euros (Càpsules+Masterclass)

Preu sols Masterclass: 20 Euros


-Curs Reconegut per a Docents del Departament d'Ensenyament si t'apuntes a tota la Jornada ( i tens usuari XTEC).
-Curs Bonificat per a empreses

-La factura del curs s'emet amb les dades de la inscripció. Si vols factura amb altres dades (Escola on treballes, Institució...) l'has d'indicar en el formulari d'inscripció. No es podran canviar les dades una vegada efectuat el pagament.

EL MUSICAL, CENTRE D'EDUCACIÓ I RECERCA

El Musical - Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - 93 580 42 46 - www.elmusical.cat