Anton Katsma

-

Over mij

Mijn naam is Anton Katsma, geboren op 21 december 1995 en woon in Mûnein bij mijn ouders en zusje.

Ik ben geboren in Aldtsjerk. Daar heb ik gewoond tot mei 2004, toen ben ik verhuid naar Mûnein.

Ik ging in 2009 naar de middelbare school, naar Piter Jelles Impulse tot 2011. Dit deed ik eerst op havo niveau maar ben op het laatste moment afgestroomd naar vmbo-tl. Vanaf schooljaar 2011 t/m 2013 heb ik vmbo-k gedaan op AMS te Franeker. Daarna een jaar ICT gedaan op het Friesland College. Ik ben daarmee gestopt omdat het niks voor mij was, de klas vond ik saai en de lessen waren naar mijn mening slecht en ICT past niet goed bij mij met wat ik wil. Ik ben heel erg blij dat ik naar de opleiding podium- en evenemententechniek ben gegaan.

Ik ben goed in taal, ik spreek Fries, Nederlands en Engels. Ik had vroeger moeite met rekenen, al is dat nu niet meer zo erg als toen. Wiskunde vind ik soms nog wel heel lastig.

Voor de rest is er niks op mij aan te merken; ik ben gelukkig en mijn ouders zijn ook niet gescheiden.
Ik ben heel blij met wat ik heb en wie mijn familie en vrienden zijn.

Hobby's

Mijn hobby’s zijn muziek, muziek luisteren, gitaar spelen, gamen, uitgaan en met vrienden chillen. In Mûnein zelf is er niks te doen behalve het jaarlijkse dorpsfeest in april. Ook is er met oud & nieuw het carbidschieten.

Als ik op stap ga ik meestal naar Dokkum of Leeuwarden. Als ik ga stappen doe ik dat altijd met een maat of een groep vrienden. Alleen is het natuurlijk niks aan.

Wat betreft muziek ben ik vooral aan het het luisteren en gitaarles aan het volgen.

Ik houd het meest van rock muziek. Maar mijn smaak loopt heel erg uiteen. Zo luister ik ook metal of elektronische muziek. Om een paar namen te noemen: Arctic Monkeys, Pearl Jam, Linkin Park, Pendulum, The Prodigy, The Police, Mumford & Sons en Marilyn Manson.

Big image

Droomhuis